8.8 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

FOTO – Un medic i-a furat inima unui celebru tenor din România!

Nuntă cu ștaif în Bistrița weekend-ul ce tocmai a trecut. Un renumit tenor și-a oferit inima de bună voie și nesilit de nimeni unui medic. Invitați de seamă au marcat momentul și au fost alături de tinerii însurăței.

Nuntă de vis, ca pe marile scene ale operei, de asta a avut parte Ștefan Pop, unul dintre cei mai renumiți tenori ai țării, care a renunțat weekendul trecut la burlăcie! Acesta a spus DA alături de aleasa inimii sale – Lavinia, medic rezident la Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” din Oradea.

Petrecerea a avut loc în cea mai nouă și exclusivistă locație din oraș, Pico Verde. Alături de Ștefan și Lavinia au petrecut nume mari ale scenei politice din Bistrița, printre care președintele Consiliului Județean – Emil Radu Moldovan, primarul Bistriței – Ovidiu Crețu, dar și viceprimarul Cristian Niculae.

Nici colegii de la operele din țară și directori ai Operei Române din București și Cluj nu au lipsit de la eveniment. Printre invitați s-a numărat și fostul coleg de clasă de la Liceul de Muzică, Horațiu Cigu. Prezenți au fost și îndrăgiții artiști Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu care i-au încântat pe cei prezenți cu un număr artistic.

Sursa foto: Facebook – Lavinia Pop/ Ștefan Cigu

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...