15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

Unul dintre cetățenii de onoare ai județului a dat SUA pe Bistrița. Mai mult, s-a înscris și în PSD

Raul Gălan unul dintre cetățenii de onoare ai județului Bistrița-Năsăud a dat SUA pe Bistrița, revenind în România din „țara făgăduinței” deja de ceva vreme. Acesta continuă să lucreze online cu o universitate din SUA, unde este asistent universitar. De curând, tânărul s-a înscris și în organizația municipală a PSD.

PSD Bistrița-Năsăud l-a prezentat astăzi pe unul dintre cei mai noi membri de partid. Este vorba despre Raul Gălan, unul dintre cetățenii de onoare ai județului. Tânărul s-a întors de ceva vreme în România, unde locuiește alături de soția sa, americancă, și de fiica lor, care s-a și născut pe meleaguri bistrițene.

Raul Gălan continuă să colaboreze online cu o universitate din SUA, acolo unde atât el, cât și soția sa sunt asistenți universitari.

„Cred că mulți dintre noi trebuie să spunem :<< eu sunt de stânga și mă mândresc cu asta>>. Cred că a fi de stânga nu este o alegere economică, ci este o alegere morală.(…) În Partidul Social Democrat voi încerca cât de mult pot să împing idei de stânga, proiecte care maximizează egalitatea de șanse și care apără demnitatea celor care nu sunt la fel de privilegiați ca și noi. Astea sunt principiile mele și punctele centrale ale proiectelor la care m-am gândit. Mai e un lucru. Sunt proaspăt tătic, cam de o lună și fiica mea e și româncă e și americancă și eu vreau ca peste 18 ani când ea va putea să decidă singură, România să fie o opțiune pentru ea. Vreau să fim acolo să ne batem cu Statele Unite”, a declarat Raul Gălan, la prima conferință de partid la care a participat.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: