13.8 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

URBANA face lună și bec în Năsăud!

Orașul academicienilor e îngrijit și curățat de firma bistrițeană URBANA. Aceștia au bătut palma pentru încă patru ani. Supercomul se ocupă de gunoaiele din și de pe lângă tomberoane.

La finalul anului 2020, primăria Năsăud organiza licitația pentru serviciile de salubritate stradală pentru următorii 4 ani, cu o valoare estimată la 5,4 mil. lei, fără TVA.

Contractul celor de la Urbana, semnat pe patru ani de zile, expira, așa că, procedural, trebuia organizată licitația. Mulțumiți de colaborarea avurtă cu administrația Orașului Academicienilor, Urbana și-a depus și ea oferta, pentru perioada 2021 – 2025. Și a câștigat.

Am semnat contractul pentru o perioadă de încă patru ani de zile. Serviciile de care se ocupă această firmă sunt măturatul manual, măturatul mecanizat, întreținerea străzilor, curățarea rigolelor, deszăpezirea, combaterea poleiului, încărcarea, transportul și descărcarea deșeurilor stradale. Deci cei de la Urbana se ocupă de curățenia în oraș, nu de altceva” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul orașului Năsăud, Dorin Vlașin.

De deșeuri se ocupă în continuare Supercom, ”contractul cu ei expirând doar la toamnă”.

Și la Bistrița, primarul Ioan Turc declara că se gândește să facă un parteneriat cu o altă firmă de salubritate, pentru curățenia din oraș, și să lase Supercom-ului doar deșeurile din și de pe lângă tomberoane.

Noul primar al Bistriței mai vrea o firmă care să ajute Supercom la curățenia din oraș

Totuși, la inaugurarea platformei cu pubele îngropate, Turc s-a declșarat mulțumit de serviciile prestate de Supercom, și nu intenționează să renunțe la firmă. Intenționează, pe de altă parte, să renunțe la ADI Deșeuri.

FOTO/VIDEO: CUM funcționează platforma cu tomberoane subterane de pe Ispirescu

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: