2.8 C
Bistrița
marți, septembrie 21, 2021

URMENIȘ: Doi minori luați pe sus de polițiști! CE au făcut:

Doi minori, fată și băiat, au fost luați pe sus de polițiști, din comuna Urmeniș. Dacă în cazul fetei, familia s-a bucurat de acest lucru, la adolescent, situația e cu totul alta:

Polițiștii bistrițeni au găsit ieri, în comuna Urmeniș, doi minori, pe care i-au luat și i-au adus în zona Bistriței.

Mai exact, în comuna Urmeniș, satul Delureni, a fost găsită o adolescentă care era căutată la nivel național. Fata plecase de acasă, din Blăjenii de Sus, acum câteva zile.

În cadrul acțiunilor desfășurate ieri, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au depistat în comuna Urmeniș o tânără de 17 ani, din Blăjenii de Sus, iar în urma verificărilor s-a constat faptul că figura ca fiind dispărută de la domiciliu. Față de tânără era dispusă căutarea la nivel național din data de 4 decembrie și a fost găsită de polițiști pe raza localității Delureni. Aceasta a fost încredințată familiei, iar măsura căutării a fost revocată” transmit reprezentanții IPJ BN.

Dacă în cazul fetei, familia s-a bucurat că aceasta a fost ”luată pe sus” de oamenii legii, în cazul adolescentului, lucrurile stau cu totul altfel.

Mai exact, băiatul de 16 ani a fost surprins de proprietarul unei case în timp ce încerca să fure. A fost dat pe mâna poliției, care-l suspectează și în alte șapte cazuri de furt.

La data de 9 decembrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui minor de 16 ani, din Urmeniș, care a fost surprins, de două ori, de proprietarul aceleiași locuințe, în timp ce încerca să sustragă bunuri. Tânărul este cercetat de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința în alte 7 cazuri de furt, toate din locuință. În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința în vederea documentării întregii activități infracționale” se arată în comunicatul remis presei de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....