13 C
Bistrița
vineri, august 12, 2022

URMENIȘ: Doi minori luați pe sus de polițiști! CE au făcut:

Doi minori, fată și băiat, au fost luați pe sus de polițiști, din comuna Urmeniș. Dacă în cazul fetei, familia s-a bucurat de acest lucru, la adolescent, situația e cu totul alta:

Polițiștii bistrițeni au găsit ieri, în comuna Urmeniș, doi minori, pe care i-au luat și i-au adus în zona Bistriței.

Mai exact, în comuna Urmeniș, satul Delureni, a fost găsită o adolescentă care era căutată la nivel național. Fata plecase de acasă, din Blăjenii de Sus, acum câteva zile.

În cadrul acțiunilor desfășurate ieri, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au depistat în comuna Urmeniș o tânără de 17 ani, din Blăjenii de Sus, iar în urma verificărilor s-a constat faptul că figura ca fiind dispărută de la domiciliu. Față de tânără era dispusă căutarea la nivel național din data de 4 decembrie și a fost găsită de polițiști pe raza localității Delureni. Aceasta a fost încredințată familiei, iar măsura căutării a fost revocată” transmit reprezentanții IPJ BN.

Dacă în cazul fetei, familia s-a bucurat că aceasta a fost ”luată pe sus” de oamenii legii, în cazul adolescentului, lucrurile stau cu totul altfel.

Mai exact, băiatul de 16 ani a fost surprins de proprietarul unei case în timp ce încerca să fure. A fost dat pe mâna poliției, care-l suspectează și în alte șapte cazuri de furt.

La data de 9 decembrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui minor de 16 ani, din Urmeniș, care a fost surprins, de două ori, de proprietarul aceleiași locuințe, în timp ce încerca să sustragă bunuri. Tânărul este cercetat de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința în alte 7 cazuri de furt, toate din locuință. În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința în vederea documentării întregii activități infracționale” se arată în comunicatul remis presei de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...