23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

USR-Plus Bistrița-Năsăud: Votul tău este important și contează! Durează câteva minute dar efectul lui este uriaș

USR-Plus Bistrița-Năsăud: Votul tău este important și contează! Durează câteva minute dar efectul lui este uriaș… Pe 6 decembrie, votează cu gândul la gerul îndurat la protestele pentru OUG13, la gazele jandarmilor din 10 august, la corupția din spitale și la sărăcia din rândul copiilor.

Stimate alegător,

Duminică vei vota pentru viitorul tău și al copiilor, nepoților sau părinților tăi. Vei alege reprezentanții județului Bistrița-Năsăud în Parlamentul României, cei care vor influența, în următorii 4 ani, prin legile aprobate, viața și bunăstarea celor dragi ție.

Prezența ta la vot este importantă, ca să nu decidă alții pentru tine!

Însă, siguranța ta și a familiei tale este prioritară. De aceea, te rugăm să iei cu tine, în afară de cartea de identitate, o mască, un pix pe care să îl folosești doar tu și chiar puțin dezinfectant.

Votează pe 6 decembrie cu gândul la gerul îndurat la protestele pentru OUG13, la gazele jandarmilor din 10 august, la corupția din spitale și la sărăcia din rândul copiilor.

Votul durează câteva minute dar efectul lui este uriaș, cel puțin 4 ani. Votul tău este important și contează!

Votează pentru O Românie Fără Hoție.

Îți mulțumim, 

Lorant Sas și Emilian Gabor 

candidați ai Alianței USR PLUS Bistrița Năsăud 

Poziția 6 pe buletinul de vot! 

(Articol electoral comandat de USR-Plus Bistrița-Năsăud, CUI financiar mandatar județean 11200021)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.