-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Verzii: Ursul e mai inteligent ca un ministru de mediu din România

Reprezentanții locali ai Partidului Verde au criticat azi dur intenția Grațielei Gavrilescu de a cipa urșii și lupii, și de a face țarcuri electrice. „Aduci o atingere demnității ursului. Un urs e mai inteligent ca un ministru de mediu din România”, au susținut aceștia.

Prezentă la Bistrița, ieri, ministrul mediului, Grațiela Gavrilescu a explicat că există un proiect prin care se dorește microciparea urșilor și a lupilor. Mai mult, se vor realiza și țarcuri electrice, pentru a opri aceste carnivore mari să ajungă în sate și să facă pagube.

Mai multe despre acest subiect puteți reciti AICI:

VIDEO – Cu ce soluție vine ministrul mediului pentru ca urșii și lupii să nu mai facă pagube în sate:

Astăzi, membri ai Partidului Verde au avut cuvinte dure la adresa ministrului mediului, tocmai legat de acest proiect.

„O declarație de-a dreptul scandaloasă! Ursul e un animal extrem de inteligent și prevăzător. Ursul e chiar mai inteligent ca un ministru de mediu din România”, a spus Marius Bălan.

Întrega sa declarație, și de ce acest proiect nu ar fi o idee bună, ascultați în materialul video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/UWvLcRBln6Q” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.