23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

Verzii: Ursul e mai inteligent ca un ministru de mediu din România

Reprezentanții locali ai Partidului Verde au criticat azi dur intenția Grațielei Gavrilescu de a cipa urșii și lupii, și de a face țarcuri electrice. „Aduci o atingere demnității ursului. Un urs e mai inteligent ca un ministru de mediu din România”, au susținut aceștia.

Prezentă la Bistrița, ieri, ministrul mediului, Grațiela Gavrilescu a explicat că există un proiect prin care se dorește microciparea urșilor și a lupilor. Mai mult, se vor realiza și țarcuri electrice, pentru a opri aceste carnivore mari să ajungă în sate și să facă pagube.

Mai multe despre acest subiect puteți reciti AICI:

VIDEO – Cu ce soluție vine ministrul mediului pentru ca urșii și lupii să nu mai facă pagube în sate:

Astăzi, membri ai Partidului Verde au avut cuvinte dure la adresa ministrului mediului, tocmai legat de acest proiect.

„O declarație de-a dreptul scandaloasă! Ursul e un animal extrem de inteligent și prevăzător. Ursul e chiar mai inteligent ca un ministru de mediu din România”, a spus Marius Bălan.

Întrega sa declarație, și de ce acest proiect nu ar fi o idee bună, ascultați în materialul video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/UWvLcRBln6Q” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: