-9.3 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

VEZI imagini de la mega petrecerea spartă de polițiști:

O petrecere cu aproape 100 de persoane a avut loc ieri la Restaurant Mya. Polițiștii au spart petrecerea și au amendat organizatorul cu 2.000 de lei. VEZI imagini foto și video de la petrecere:

E pandemie! Iar vineri s-a anunțat prelungirea stării de alertă, una dintre măsuri fiind INTERZICEREA ORGANIZĂRII DE EVENIMENTE PRIVATE!

Doar că legea… e făcută pentru a fi încălcată.

Polițiștii au spart ieri o petrecere cu aproape 100 de persoane care sărbătoreau iubirea…în avans!

Să nu credeți că ”s-au nimerit” atâtea persoane în același local. NU! Petrecerea a fost organizată din timp și participarea s-a făcut pe bază de rezervare:

Cum nu poate petrece numai cu 100 de oameni pe lângă el, fiind învățat să aibă ”mulțimi de fani și admiratori”, Florin Cilică a dat drumul la LIVE-uri.

După ce lumea i-a atras atenția în comentarii că NU se cade așa ceva, nefiind legal să faci evenimente la Bistrița, a schimbat placa, spunând că e în Maramureș, dar uitând de afișul evenimentului…care-l dă de gol.

 

Polițiștii au oprit petrecerea, au aplicat o sancțiune administratorului localului, în valoare de 2.000 de lei și au plecat. Odată ce au părăsit locația,  petrecerea a continuat.

Culmea, în județul Arad, la o petrecere aasemănătoare, Administratorul s-a ales cu o amendă de 2.500 de lei, au mai primit amenzi și 43 dintre participanți, iar polițiștii au și deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

 

Mai jos, câteva imagini în plus de la petrecerea anunțată, deșănțată, și fără a respecta vreo măsură impusă de autorități:

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...