-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

VEZI imagini de la mega petrecerea spartă de polițiști:

O petrecere cu aproape 100 de persoane a avut loc ieri la Restaurant Mya. Polițiștii au spart petrecerea și au amendat organizatorul cu 2.000 de lei. VEZI imagini foto și video de la petrecere:

E pandemie! Iar vineri s-a anunțat prelungirea stării de alertă, una dintre măsuri fiind INTERZICEREA ORGANIZĂRII DE EVENIMENTE PRIVATE!

Doar că legea… e făcută pentru a fi încălcată.

Polițiștii au spart ieri o petrecere cu aproape 100 de persoane care sărbătoreau iubirea…în avans!

Să nu credeți că ”s-au nimerit” atâtea persoane în același local. NU! Petrecerea a fost organizată din timp și participarea s-a făcut pe bază de rezervare:

Cum nu poate petrece numai cu 100 de oameni pe lângă el, fiind învățat să aibă ”mulțimi de fani și admiratori”, Florin Cilică a dat drumul la LIVE-uri.

După ce lumea i-a atras atenția în comentarii că NU se cade așa ceva, nefiind legal să faci evenimente la Bistrița, a schimbat placa, spunând că e în Maramureș, dar uitând de afișul evenimentului…care-l dă de gol.

 

Polițiștii au oprit petrecerea, au aplicat o sancțiune administratorului localului, în valoare de 2.000 de lei și au plecat. Odată ce au părăsit locația,  petrecerea a continuat.

Culmea, în județul Arad, la o petrecere aasemănătoare, Administratorul s-a ales cu o amendă de 2.500 de lei, au mai primit amenzi și 43 dintre participanți, iar polițiștii au și deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

 

Mai jos, câteva imagini în plus de la petrecerea anunțată, deșănțată, și fără a respecta vreo măsură impusă de autorități:

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...