-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

VIDEO: Au vrut să-i omoare câinii, aruncând mâncare otrăvită în curte

O bistrițeancă atrage atenția că sunt persoane ”puse pe omorât câini”. Mai exact, aseară, în curtea casei sale a fost aruncată mâncare cu otravă, pentru câinii ei. Bistrițeanca a anunțat poliția și veterinarii.

Pe grupul iubitorilor de animăluțe din Bistrița a apărut un video șocant.

Cristina C. avertizează că sunt persoane ”puse pe omorât câini”.

Mai exact, aseară, niște persoane au aruncat mâncare cu otravă în curtea casei sale, mâncarea fiind destinată câinilor ei. Mai mult, ar fi și forțat poarta, încercând să intre în curte.

Aceasta a făcut publice imaginile surprinse de camera de supraveghere, și, conform postării, a anunțat și poliția și și veterinarii.

Atenție! Pe data de 23 02 2021 la ora 19 41, niște persoane necunoscute au vrut să-mi omoare câinii. Au aruncat la fiecare în parte câte o bucată de carne otravită și au forțat poarta. Am sunat la poliție și la veterinar! Atenție! Aceste lucruri se întâmplă în Bistrița, mai precis pe strada Ostașului la puntea de la TBC” a scris Cristina C pe Facebook.

Cristina era acasă și a văzut pe camere că cineva e la poartă. Pe când a ieșit, cele două persoane deja fugeau.

Am doi câini- un pitbul și unul ciobănesc asia centrală.Au fost două persoane care au aruncat mâncarea cu otravă. Și apoi au forțat poarta. Poate au vrut să intre să fure ceva, și de aia au vrut să omoare câinii. Noroc că am văzut pe camere și am luat rapid câinii și i-am dus la veterinar și le-a dat ceva ca să vomite ce au mâncat. Altfel îmi mureau amândoi„ a povestit Cristina, pentru Bistrițeanul.ro

„Ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița, au răspuns la sesizarea făcută de o femeie de pe raza municipiului Bistrița. Aceasta a semnalat faptul că, persoane necunoscute ar fi aruncat mâncare în curtea imobilului său, care ar fi fost consumată de câinii apelantei. Până la acest moment nu au fost constatate fapte de natură penală sau contravențională, însă aspectele sesizate rămân în atenția polițiștilor bistrițeni” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...