14.9 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

VIDEO: Au vrut să-i omoare câinii, aruncând mâncare otrăvită în curte

O bistrițeancă atrage atenția că sunt persoane ”puse pe omorât câini”. Mai exact, aseară, în curtea casei sale a fost aruncată mâncare cu otravă, pentru câinii ei. Bistrițeanca a anunțat poliția și veterinarii.

Pe grupul iubitorilor de animăluțe din Bistrița a apărut un video șocant.

Cristina C. avertizează că sunt persoane ”puse pe omorât câini”.

Mai exact, aseară, niște persoane au aruncat mâncare cu otravă în curtea casei sale, mâncarea fiind destinată câinilor ei. Mai mult, ar fi și forțat poarta, încercând să intre în curte.

Aceasta a făcut publice imaginile surprinse de camera de supraveghere, și, conform postării, a anunțat și poliția și și veterinarii.

Atenție! Pe data de 23 02 2021 la ora 19 41, niște persoane necunoscute au vrut să-mi omoare câinii. Au aruncat la fiecare în parte câte o bucată de carne otravită și au forțat poarta. Am sunat la poliție și la veterinar! Atenție! Aceste lucruri se întâmplă în Bistrița, mai precis pe strada Ostașului la puntea de la TBC” a scris Cristina C pe Facebook.

Cristina era acasă și a văzut pe camere că cineva e la poartă. Pe când a ieșit, cele două persoane deja fugeau.

Am doi câini- un pitbul și unul ciobănesc asia centrală.Au fost două persoane care au aruncat mâncarea cu otravă. Și apoi au forțat poarta. Poate au vrut să intre să fure ceva, și de aia au vrut să omoare câinii. Noroc că am văzut pe camere și am luat rapid câinii și i-am dus la veterinar și le-a dat ceva ca să vomite ce au mâncat. Altfel îmi mureau amândoi„ a povestit Cristina, pentru Bistrițeanul.ro

„Ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița, au răspuns la sesizarea făcută de o femeie de pe raza municipiului Bistrița. Aceasta a semnalat faptul că, persoane necunoscute ar fi aruncat mâncare în curtea imobilului său, care ar fi fost consumată de câinii apelantei. Până la acest moment nu au fost constatate fapte de natură penală sau contravențională, însă aspectele sesizate rămân în atenția polițiștilor bistrițeni” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...

Delicioasa înghețată de la Gelateria Aniela o găsiți și la magazinul de pe Calea Moldovei!

N-au mai avut răbdare să se încălzească afară, așa că au deschis și magazinașul din partea...