20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

VIDEO: Cea mai tare sală de sport, într-o comună din Bistrița-Năsăud

Se vorbește deja de un adevărat centru educațional în acestă comună de pe Valea Țibleșului. Comunitatea din zonă are motive de mândrie în plus: aici se va construi cea mai modernă sală de sport.

Am ridicat standardul educațional în zonă. Practic, suntem singura comună cu un liceu pe Valea Țibleșului. Comuna Căianu Mic a devenit un centru educațional în zonă”, a confirmat primarul Paul Știr din Căianu Mic.

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul Live, Paul Știr a vorbit despre investițiile în sport.

Investim în continuare în infrastructura sportivă. Pentru că tineretul are nevoie de susținere, motivație și sport… Construim o sală de sport pe un teren de vreo 2 hectare, într-o zonă foarte frumoasă. 

După finalizarea lucrărilor la sala de sport, în apropiere va fi amenajat un teren sintetic de fotbal cu nocturnă. De asemenea, aici se va amenaja și un teren sintetic de tenis, cu nocturnă, în aer liber…”, a explicat Paul Știr.

Toate aceste lucruri vor fi puse pe tapet în ședințele următoare de Consiliu Local – a precizat primarul din Căianu Mic.

El intenționează să propună acolo și realizarea unei zone pentru relaxare și picnic. Aici vor fi montate aparate de fitness în aer liber, dar și locuri de joacă pentru copii.

Îmi doresc ca în jurul sălii de sport să dezvoltăm un mic complex sportiv. Un complex de relaxare care să deservească întreaga comună. Să știm că avem o zonă unde putem să ne relaxăm în zilele de sărbătoare, să jucăm un fotbal duminică”, a mai spus Paul Știr.

Primarul a mai explicat că termenul de execuție al lucrărilor este de 24 de luni. Dacă toate lucrurile vor decurge conform graficului, până la finalul anului în curs sala de sport va fi ridicată și acoperită. „Ar urma să fie finalizată în 2021. Avem speranța să finalizăm și mai repede aceste lucrări…”, a mai spus Paul Știr.

Alte probleme ale administrației din Căianu Mic puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F583287982309409%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...