-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

VIDEO: CUM a avut loc accidentul din Reteag, când un copil a fost spulberat de o mașină

Un grav accident de circulație a avut loc marți, în Reteag. Un copil de 8 ani a fost spulberat de o mașină. CUM s-a întâmplat totul:

Un copil de doar 8 ani a fost spulberat de o mașină, în Reteag. Incidentul a avut loc la doi pași de centrul comunei. Atât victima, cât și șoferul- începător- sunt din Reteag.

Copilul a fost găsit în stare de inconștiență, dar cu respirație. A fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la o clinică din Târgu Mureș.

GRAV – Copil spulberat de o mașină pe DN 17! Intervine elicopterul SMURD

Conform primarului comunei, s-ar părea că băiețelul se juca, traversând strada în fugă de mai multe ori.

Erau doi copii care se jucau. AU trecut în fugă amândoi strada. Apoi, băiețelul acesta a traversat înapoi. Și când a vrut să traverseze a treia oară, a fost lovit de mașină. Locuiește la puțină distanță de locul unde s-a întâmplat accidentul” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Petru Rareș, Ionel Ropan.

Accidentul a fost surprins de camerele de filmare ale comunei.

Copilul face parte dintr-o familie modestă, tatăl lipsind din peisaj în aceste momente. Micuțul e încă internat la Mureș. Acesta a suferit un traumatism cranian sever.

În acest moment, copilul are o stare generală bună. A fost transferat de pe secția ATI Pediatrie pe secția neurochirurgie și cel mai probabil mâine va fi transferat la Bistrița” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Mureș, Mariana Negoiță.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: