5.6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

VIDEO: CUM arată clipul de TOLERANȚĂ 0 pentru cei ce aruncă gunoaie pe Valea Someșului

Mai mulți primari de pe Valea Someșului și-au „dat mâna” pentru a lupta cu cei care aruncă gunoaiele aiurea. Ziua de 1 MAI a fost desemnată ziua de TOLERANȚĂ 0. CUM arată clipul:

Valea Someșului a intrat într-o nouă ERĂ privind lupta împotriva gunoaielor aruncate aiurea.

După ce s-a apelat la fel și fel de metode de a stopa fenomenul, s-a făcut un PLAN care a intrat în vigoare de sâmbătă, 1 mai 2021.

Mai mulți primari, în frunte cu Traian Ogâgău – cel mai înverșunat primar în acest tip de luptă – au dat mâna pentru a scăpa de nesimțiții care își bat joc de natură.

Patru primari de pe Valea Someșului, în frunte cu Ogâgău, se iau „la trântă” cu nesimțiții și fac ce n-a reușit ADI Deșeuri în 10 ani

Primarii și-au curățat comunele, făcând acțiuni ample de ecologizare. De la 1 mai, ei au promis aplicarea unor amenzi USTURĂTOARE, dar și controale intense.

Traian Ogâgău a făcut public un videoclip de promovare a acestei noi ere.

ZIUA ZERO!

TOLERANȚĂ ZERO!

Pentru a avea localități curate, trebuie să fie și la vecini curățenie și să conviețuim în armonie cu natura, cu Dumnezeu!
Am încredere în someșeni, în români, că înțeleg mai mult ca niciodată faptul că așa nu se mai poate continua !
Vă mulțumesc tuturor pentru implicare!
ÎMPREUNĂ PENTRU VALEA SOMEȘULUI CURATĂ !”, a scris acesta pe Facebook.
Pe lângă clipul de TOLERANȚĂ ZERO, Traian Ogâgău a mai făcut trimitere la un clip al celor de la BOIERII NORDULUI, piesa DEȘEURI.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: