-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

VIDEO Cum se „tratează” de Covid un primar din județ depistat pozitiv

Sorin Hognogi, primarul comunei Spermezeu a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Acesta se află în izolare la domiciliu și se tratează într-un mod inedit:

Primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Starea sa este bună, dat fiind faptul că  acesta se afla acasă și nu s-a impus spitalizarea. Mai mult, primarul profită de „timpul liber” oferit de izolarea la domiciliu pentru a face sport…

„Se pare că încep anul bine! 7 zile sunt obligat să stau în casă datorită faptului că sunt pozitiv, adică, POZITIV de-a binelea! Sunt bine, dar va trebui să îmi desfășor activitatea de acasă”, a postat Sorin Hognogi pe Facebook.

Postarea este însoțită de o fotografie cu testele pozitive, dar și de un video în care Sorin Hognogi, la bustul gol, face flotări.

Nu este prima dată când primarul din Spermezeu își arată forma fizică de invidiat pe Facebook. În primăvara anului trecut, Hognogi răspundea unei provocări lansate pe rețelele de socializare, care presupunea realizarea a 25 de flotări zilnic, preț de 25 de zile. Bistrițeanul.ro a scris despre asta AICI.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...