28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

VIDEO – Deputatul Bogdan Ivan: Nu cred că restricționarea circulației la ora 22.00 va scădea numărul de infectări

Autoritățile naționale au anunțat restricționarea circulației pe timp de noapte de la ora 22.00, începând cu 14 martie. „Nu cred că acest lucru va scădea drastic numărul de infectări”, a declarat deputatul Bogdan Ivan în cadrul unei conferințe de presă.

Starea de alertă se prelungește, începând cu 14 martie, pentru încă 30 de zile.

Pe lângă măsurile ce trebuiau respectate până acum, autoritățile centrale au anunțat o nouă modificare. Restricționarea circulației pe timp de noapte se va face începând cu ora 22.00, nu ora 23.00.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD, deputatul Bogdan Ivan a declarat că nu crede că e o măsură bună aceasta.

Nu consider că măsura de a pune restricțiile cu o oră mai repede, și a închide totul la ora 22.00, va scădea drastic numărul de infectări în România. Măcar dacă ar exista un studiu făcut de specialiști în acest sens, sau să vedem că se consultă cu medicii…”, a declarat Ivan.

Acesta a atras în schimb atenția asupra faptului că NU s-au luat măsuri pentru a ajuta pe cei afectați de pandemie: persoane rămase fără locuri de muncă, medici rezidenți, etc.

Ce fac parlamentarii noștri, concret, pentru oamenii din județul nostru? Că și domnul Sighiartău, și Florean, s-au mutat la București. Dacă tot sunt la guvernare, să vedem CLAR ce au făcut pentru bistrițeni? De la domnul Florean nici nu am așteptări, dar de la domnul Sighiartău chiar aștept să văd ce a făcut pentru bistrițeni de când e în funcție”, a concluzionat Bogdan Ivan.

[arve url=”https://youtu.be/0Nq2jQrGGkI” maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.