18.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

VIDEO – Deputatul Bogdan Ivan: Nu cred că restricționarea circulației la ora 22.00 va scădea numărul de infectări

Autoritățile naționale au anunțat restricționarea circulației pe timp de noapte de la ora 22.00, începând cu 14 martie. „Nu cred că acest lucru va scădea drastic numărul de infectări”, a declarat deputatul Bogdan Ivan în cadrul unei conferințe de presă.

Starea de alertă se prelungește, începând cu 14 martie, pentru încă 30 de zile.

Pe lângă măsurile ce trebuiau respectate până acum, autoritățile centrale au anunțat o nouă modificare. Restricționarea circulației pe timp de noapte se va face începând cu ora 22.00, nu ora 23.00.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD, deputatul Bogdan Ivan a declarat că nu crede că e o măsură bună aceasta.

Nu consider că măsura de a pune restricțiile cu o oră mai repede, și a închide totul la ora 22.00, va scădea drastic numărul de infectări în România. Măcar dacă ar exista un studiu făcut de specialiști în acest sens, sau să vedem că se consultă cu medicii…”, a declarat Ivan.

Acesta a atras în schimb atenția asupra faptului că NU s-au luat măsuri pentru a ajuta pe cei afectați de pandemie: persoane rămase fără locuri de muncă, medici rezidenți, etc.

Ce fac parlamentarii noștri, concret, pentru oamenii din județul nostru? Că și domnul Sighiartău, și Florean, s-au mutat la București. Dacă tot sunt la guvernare, să vedem CLAR ce au făcut pentru bistrițeni? De la domnul Florean nici nu am așteptări, dar de la domnul Sighiartău chiar aștept să văd ce a făcut pentru bistrițeni de când e în funcție”, a concluzionat Bogdan Ivan.

[arve url=”https://youtu.be/0Nq2jQrGGkI” maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...