8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

VIDEO – Deputatul Bogdan Ivan: Nu cred că restricționarea circulației la ora 22.00 va scădea numărul de infectări

Autoritățile naționale au anunțat restricționarea circulației pe timp de noapte de la ora 22.00, începând cu 14 martie. „Nu cred că acest lucru va scădea drastic numărul de infectări”, a declarat deputatul Bogdan Ivan în cadrul unei conferințe de presă.

Starea de alertă se prelungește, începând cu 14 martie, pentru încă 30 de zile.

Pe lângă măsurile ce trebuiau respectate până acum, autoritățile centrale au anunțat o nouă modificare. Restricționarea circulației pe timp de noapte se va face începând cu ora 22.00, nu ora 23.00.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD, deputatul Bogdan Ivan a declarat că nu crede că e o măsură bună aceasta.

Nu consider că măsura de a pune restricțiile cu o oră mai repede, și a închide totul la ora 22.00, va scădea drastic numărul de infectări în România. Măcar dacă ar exista un studiu făcut de specialiști în acest sens, sau să vedem că se consultă cu medicii…”, a declarat Ivan.

Acesta a atras în schimb atenția asupra faptului că NU s-au luat măsuri pentru a ajuta pe cei afectați de pandemie: persoane rămase fără locuri de muncă, medici rezidenți, etc.

Ce fac parlamentarii noștri, concret, pentru oamenii din județul nostru? Că și domnul Sighiartău, și Florean, s-au mutat la București. Dacă tot sunt la guvernare, să vedem CLAR ce au făcut pentru bistrițeni? De la domnul Florean nici nu am așteptări, dar de la domnul Sighiartău chiar aștept să văd ce a făcut pentru bistrițeni de când e în funcție”, a concluzionat Bogdan Ivan.

[arve url=”https://youtu.be/0Nq2jQrGGkI” maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.