22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

VIDEO – Deputatul Bogdan Ivan: Nu cred că restricționarea circulației la ora 22.00 va scădea numărul de infectări

Autoritățile naționale au anunțat restricționarea circulației pe timp de noapte de la ora 22.00, începând cu 14 martie. „Nu cred că acest lucru va scădea drastic numărul de infectări”, a declarat deputatul Bogdan Ivan în cadrul unei conferințe de presă.

Starea de alertă se prelungește, începând cu 14 martie, pentru încă 30 de zile.

Pe lângă măsurile ce trebuiau respectate până acum, autoritățile centrale au anunțat o nouă modificare. Restricționarea circulației pe timp de noapte se va face începând cu ora 22.00, nu ora 23.00.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD, deputatul Bogdan Ivan a declarat că nu crede că e o măsură bună aceasta.

Nu consider că măsura de a pune restricțiile cu o oră mai repede, și a închide totul la ora 22.00, va scădea drastic numărul de infectări în România. Măcar dacă ar exista un studiu făcut de specialiști în acest sens, sau să vedem că se consultă cu medicii…”, a declarat Ivan.

Acesta a atras în schimb atenția asupra faptului că NU s-au luat măsuri pentru a ajuta pe cei afectați de pandemie: persoane rămase fără locuri de muncă, medici rezidenți, etc.

Ce fac parlamentarii noștri, concret, pentru oamenii din județul nostru? Că și domnul Sighiartău, și Florean, s-au mutat la București. Dacă tot sunt la guvernare, să vedem CLAR ce au făcut pentru bistrițeni? De la domnul Florean nici nu am așteptări, dar de la domnul Sighiartău chiar aștept să văd ce a făcut pentru bistrițeni de când e în funcție”, a concluzionat Bogdan Ivan.

[arve url=”https://youtu.be/0Nq2jQrGGkI” maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...