0.3 C
Bistrița
luni, noiembrie 28, 2022

VIDEO DUREROS: Protest spontan… împotriva protestatarilor: „Tata a murit de COVID… Să vă fie rușine!”

Mii de români protestează, în diferite orașe ale țării, de duminică încoace. Asta după ce autoritățile au anunțat noi măsuri restrictive. Un bărbat din Constanța a „protestat” împotriva protestatarilor. „Tata a murit de COVID acum două zile… Să vă fie rușine!”, a fost strigătul plin de durere al constănțeanului.

Autoritățile centrale au anunțat noi măsuri restrictive, care au intrat în vigoare din 28 martie 2021. Acestea se aplică zonal, în funcție de incidența cazurilor COVID.

De atunci, în întreaga țară au loc proteste. Unele sunt pașnice, altele sunt mai violente.

Aseară, în a treia zi de proteste, un constănțean și-a vărsat durerea sufletului, ca un protest spontan, asupra celor ce treceau pe sub fereastra sa, susținând că totul e doar o invenție.

Tata a murit acum două zile de COVID și voi protestați. Mergeți la spitale, la ATI. Vedeți acolo cum se dau peste cap să vă salveze! Să vă fie rușine!”, a strigat acesta către protestatari.

La durerea sa, în schimb, s-a răspuns cu huiduieli.

La Bistrița, protestele au fost pașnice. Și astăzi, cei care nu sunt de acord cu extinderea măsurilor impuse de autorități, vor merge în fața Prefecturii, de la ora 18.00. Dacă duminică seara a fost o mână de oameni, luni au fost peste 200, iar aseară, în jur de 100 de bistrițeni.

Protestele la Bistrița au semănat mai mult cu „mici spectacole în aer liber”.

S-au aplicat avertismente și două amenzi, până acum.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...