7.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

VIDEO DUREROS: Protest spontan… împotriva protestatarilor: „Tata a murit de COVID… Să vă fie rușine!”

Mii de români protestează, în diferite orașe ale țării, de duminică încoace. Asta după ce autoritățile au anunțat noi măsuri restrictive. Un bărbat din Constanța a „protestat” împotriva protestatarilor. „Tata a murit de COVID acum două zile… Să vă fie rușine!”, a fost strigătul plin de durere al constănțeanului.

Autoritățile centrale au anunțat noi măsuri restrictive, care au intrat în vigoare din 28 martie 2021. Acestea se aplică zonal, în funcție de incidența cazurilor COVID.

De atunci, în întreaga țară au loc proteste. Unele sunt pașnice, altele sunt mai violente.

Aseară, în a treia zi de proteste, un constănțean și-a vărsat durerea sufletului, ca un protest spontan, asupra celor ce treceau pe sub fereastra sa, susținând că totul e doar o invenție.

Tata a murit acum două zile de COVID și voi protestați. Mergeți la spitale, la ATI. Vedeți acolo cum se dau peste cap să vă salveze! Să vă fie rușine!”, a strigat acesta către protestatari.

La durerea sa, în schimb, s-a răspuns cu huiduieli.

La Bistrița, protestele au fost pașnice. Și astăzi, cei care nu sunt de acord cu extinderea măsurilor impuse de autorități, vor merge în fața Prefecturii, de la ora 18.00. Dacă duminică seara a fost o mână de oameni, luni au fost peste 200, iar aseară, în jur de 100 de bistrițeni.

Protestele la Bistrița au semănat mai mult cu „mici spectacole în aer liber”.

S-au aplicat avertismente și două amenzi, până acum.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: