8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

VIDEO: Ing. Ovidiu Florean, candidatul PNL BN la Senat, despre cheia succesului în politică

Invitat în studioul Bistrițeanul Live, inginerul Ovidiu Florean, candidatul PNL Bistrița-Năsăud la Senat, a vorbit despre cheia succesului în politică, dar și despre o viitoare lege a lobby-ului – extrem de necesară în România:

Cheia succesului trebuie să cuprindă mai multe paliere. În primul rând trebuie să cuprindă cei 7 ani de-acasă. Apoi trebuie să fie o școală făcută pe bune: o școală generală, un liceu bun, o facultate bună – toate făcute la timpul lor. Apoi trebuie să existe seriozitate, perseverență, muncă, principii după care să te ghidezi, caracter, onoare, cinste și corectitudine. Dacă toate astea sunt îndeplinite, succesul este garantat”, a subliniat Ovidiu Florean.

Candidatul liberal a subliniat că aceste principii se aplică în orice domeniu, inclusiv în politică. Acesta a recunoscut că țintește sus și nu îi place să facă promisiuni deșarte.

Ing. Ovidiu Florean a vorbit și despre planurile și proiectele sale pentru Senat.

Pregătirea mea de inginer electromecanic mă determină să aplic pentru o comisie care privește apărarea, ordinea publică, siguranța națională, industria sau energia.

În ceea ce privește energia, există un plan de investiții de 9 miliarde de euro, pentru reactoarele de la Cernavodă. Este un plan ambițios. Este cea mai mare investiție care se va realiza în România ultimilor 30 de ani”, a precizat Ovidiu Florean.

Candidatul PNL BN la Senat a mai precizat că va încerca să promoveze o lege a lobby-ului – care nu există deocamdată în România.

Este necesar să existe o asemenea lege, pentru că există undeva o limită între lobby și traficul de influență…

Oricum am de gând să fac lobby pentru toate localitățile din județ și pentru toți primarii, indiferent de culoarea lor politică, ca să-i ajut să-și achite facturile restante sau să-și rezolve problemele financiare în proiectele pe care le au în desfășurare. Nu inventăm apa caldă. Există modele funcționale pentru legea lobby-ului în țările super-dezvoltate, iar noi putem adapta unul dintre aceste modele la realitățile românești”, a mai precizat ing. Ovidiu Florean.

Alte detalii despre proiectele și planuri pe care și le propune ing. Ovidiu Florean în următorii 4 ani puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/vmZXLaN9dNA” aspect_ratio=”853:480″ loop=”no” muted=”no” /]

(Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Organizația Județeană Bistriţa-Năsăud, CUI mandatar financiar județean 11200025)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: