25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

VIDEO: Moment istoric pentru organizația UDMR Bistrița-Năsăud. „Ne-au votat și românii, le mulțumim!”

Celebrăm un moment istoric pentru organizația UDMR Bistrița-Năsăud. Rezultatele la alegerile locale din 2024 sunt cu adevărat remarcabile și marchează o victorie semnificativă pentru comunitatea noastră.

Pentru prima oară din 2004, UDMR BN a reușit să intre în Consiliul Județean prin forțe proprii. Asta reflectă eforturile și dedicarea evhipei noastre. Scorul obținut este un record în istoria alegerilor din județ”, a precizat președintele organizației, Attila Decsei. 

Comunitatea a fost votată de 8859 de persoane la nivel județean, iar în Bistrița cei de la UDMR au obținut aproape 1900 voturi. 

Attila Decsei a admis că au primit voturi și din partea românilor. „Cifrele reflectă nu doar susținerea comunității maghiare, ci și sprijinul venit din partea întregii populații – indiferent de etnie. Este un semn de normalitate, într-un oraș multicultural și multietnic precum Bistrița”

Attila Máthé – consilier UDMR în Consiliul Local a explicat că – cel mai probabil – voturile nu au fost acordate decât pentru implicarea și seriozitatea maghiarilor: 

Și Timea Zoltan-Sipoș – viitor consilier județean a mulțumit pentru voturile primite:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Poi da, pentru ca sunteti o etnie principala , serioasa, harnica si de buni gospodari in tzara asta ! Pentru ” oameni „… nu sunteti nici romani… nici unguri… nici altfel… ci … ” oameni ” ai acetei tzari !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.