21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

VIDEO: Ne paște o criză economică de proporții! Economia românească – o iluzie optică

În ciuda cifrelor triumfaliste legate de evoluțiile din economia românească, pe care actuala putere le prezintă pe toate canalele media, țara noastră se îndreaptă fără nicio îndoială spre o criză economică de proporții – avertizează deputatul PMP Ionuț Simionca.

Deputatul bistrițean a luat cuvântul ieri, în Camera Deputaților, la dezbaterea moțiunii simple împotriva ministrului Economiei, Dănuț Andrușcă. Ionuț Simionca  i-a amintit ministrului că românii au de plătit facturi mai mari pentru curent electric, gaze și combustibili, iar aceste creșteri de prețuri se răsfrâng în toate bunurile și serviciile de larg consum.

Economia românească prosperă e un fel de Fata Morgana, un miraj, o iluzie optică: cu cât Guvernul PSD ne spune că economia merge mai bine, cu atât viața românilor e mai grea…”, a remarcat deputatul bistrițean.

[arve url=”https://www.facebook.com/IonutSimionca/videos/171185313785360/” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: