25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

VIDEO: O inedită provocare de Crăciun, de la Clubul Copiilor din Năsăud!

Dorin Vlașin, primarul orașului Năsăud, a fost prezent la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul Live, alături de profesoara Dorina Buia – directorul Clubului Copiilor din Năsăud

O inedită provocare plină de speranță și creativitate vine din partea profesorilor și elevilor de la Clubul Copiilor din Năsăud. 

Este o tradiție la noi ca în fiecare an să întâmpinăm sfintele sărbători împreună, printr-un spectacol al copiilor talentați. Anul acesta vrem să aducem acest spectacol pe scena întregului oraș. Desfășuram online acest spectacol. Trebuie să găsim bunul din tot acest an care a fost altfel. Am găsit o metodă simplă: să dăruim o stea. Un proiect simplu, mic, de suflet, pentru toată comunitatea”, a explicat profesoara Dorina Buia.

Directoarea de la Clubul Copiilor din Năsăud a adăugat că este vorba de confecționarea unor steluțe de carton realizate de copiii din Năsăud alături de familiile lor.

Știm că există în comerț o mulțime de modele, dar noi vorbim acum de o stea cu totul specială prin semnificația ei. Vrem să atragem atenția asupra apropierii dintre noi.

Steaua va fi aranjată în fereastră. Partea dinspre exterior va fi astfel dăruită semenilor noștri, așa cum partea din interior va reprezenta dorința a tot ce este mai bun pentru familie…”, a subliniat Dorina Buia.

Pe pagina de facebook a Clubului Copiilor din Năsăud vor fi prezentate de astăzi filmulețe pentru toți cei care vor să-și contruiască o asemenea stea, în familie.

Așteptăm să ne simțim împreună și anul acesta – prin acestă stea. Să ne dăruim fiecăruia steaua noastră… Pentru noi și pentru cei din jur. Copiii, care sunt cei mai inventivi și receptivi, sunt convinsă că vor reuși să se implice foarte mult. Dacă această stea va fi aranjată în fereastra apartamentului sau a casei noastre înseamnă că suntem împreună și ne dorim ceva pentru orașul nostru. Prin această stea vreau să fim o comunitate, la sfârșit de an, așa cum se cuvine.

Știm că magia Crăciunului coboară cu o stea printre noi, că nașterea Mântuitorului a fost prevestită de o stea… Așa că de ce să nu avem și noi să dăruim o stea care simbolizează speranța într-un an mai bun…? Vă așteptăm să ne ajutați să ne simțim aproape unii de alții…”, a mai spus profesoara Dorina Buia.

Profesorii, voluntarii Primăriei Năsăud și spiridușii implicați în proiect se vor plimba prin oraș, în 23 și 24 decembrie, pentru a admira steluțele luminoase de la geamurile năsăudenilor…

Alte detalii despre viziunea și strategia primarului Dorin Vlașin din Năsăud puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/YXy_V2d2dUA” aspect_ratio=”882:496″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.