16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

VIDEO: O inedită provocare de Crăciun, de la Clubul Copiilor din Năsăud!

Dorin Vlașin, primarul orașului Năsăud, a fost prezent la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul Live, alături de profesoara Dorina Buia – directorul Clubului Copiilor din Năsăud

O inedită provocare plină de speranță și creativitate vine din partea profesorilor și elevilor de la Clubul Copiilor din Năsăud. 

Este o tradiție la noi ca în fiecare an să întâmpinăm sfintele sărbători împreună, printr-un spectacol al copiilor talentați. Anul acesta vrem să aducem acest spectacol pe scena întregului oraș. Desfășuram online acest spectacol. Trebuie să găsim bunul din tot acest an care a fost altfel. Am găsit o metodă simplă: să dăruim o stea. Un proiect simplu, mic, de suflet, pentru toată comunitatea”, a explicat profesoara Dorina Buia.

Directoarea de la Clubul Copiilor din Năsăud a adăugat că este vorba de confecționarea unor steluțe de carton realizate de copiii din Năsăud alături de familiile lor.

Știm că există în comerț o mulțime de modele, dar noi vorbim acum de o stea cu totul specială prin semnificația ei. Vrem să atragem atenția asupra apropierii dintre noi.

Steaua va fi aranjată în fereastră. Partea dinspre exterior va fi astfel dăruită semenilor noștri, așa cum partea din interior va reprezenta dorința a tot ce este mai bun pentru familie…”, a subliniat Dorina Buia.

Pe pagina de facebook a Clubului Copiilor din Năsăud vor fi prezentate de astăzi filmulețe pentru toți cei care vor să-și contruiască o asemenea stea, în familie.

Așteptăm să ne simțim împreună și anul acesta – prin acestă stea. Să ne dăruim fiecăruia steaua noastră… Pentru noi și pentru cei din jur. Copiii, care sunt cei mai inventivi și receptivi, sunt convinsă că vor reuși să se implice foarte mult. Dacă această stea va fi aranjată în fereastra apartamentului sau a casei noastre înseamnă că suntem împreună și ne dorim ceva pentru orașul nostru. Prin această stea vreau să fim o comunitate, la sfârșit de an, așa cum se cuvine.

Știm că magia Crăciunului coboară cu o stea printre noi, că nașterea Mântuitorului a fost prevestită de o stea… Așa că de ce să nu avem și noi să dăruim o stea care simbolizează speranța într-un an mai bun…? Vă așteptăm să ne ajutați să ne simțim aproape unii de alții…”, a mai spus profesoara Dorina Buia.

Profesorii, voluntarii Primăriei Năsăud și spiridușii implicați în proiect se vor plimba prin oraș, în 23 și 24 decembrie, pentru a admira steluțele luminoase de la geamurile năsăudenilor…

Alte detalii despre viziunea și strategia primarului Dorin Vlașin din Năsăud puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/YXy_V2d2dUA” aspect_ratio=”882:496″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.