14.7 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

VIDEO: O lume de monștri puternici și primejdioși, acum și la Cinema Dacia! Se anunță efecte spectaculoase

În spatele lumii noastre, mai există o lume de monștri puternici și primejdioși, care își domină tărâmul cu o ferocitate letală. Începând de astăzi, la Cinema Dacia din Bistrița aveți ocazia să urmăriți în toată splendoarea efectele vizuale și audio la cea mai înaltă fidelitate, pe cel mai tare sistem de proiecție din oraș!

Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Lt. Artemis (Milla Jovovich) și pe unitatea ei (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) într-o lume străină – luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri uriași și înspăimântători. Mai grav, acești monștri sunt imuni la armele lor.

Aflați într-o luptă disperată pentru supraviețuire, membrii unității îl întâlnesc pe Hunter (Tony Jaa).  Aptitudinile sale îl ajută să fie cu un pas înaintea primejdioaselor creaturi. Pe măsură ce Artemis și Hunter capătă, încet-încet, încredere unul în celălalt, ea descoperă că acesta este parte dintr-o echipă condusă de Amiral (Ron Perlman). 

În fața unei primejdii care le-ar putea distruge lumea, acești viteji luptători își combină forțele pentru lupta supremă.

La Cinema Dacia din Bistrița vă puteți cufunda cu totul în această lume fantastică. Mai ales că aveți la dispoziție și spectaculoasele efecte vizuale și audio, la cea mai înaltă fidelitate, pe cel mai tare sistem de proiecție din oraș! 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/oCvnQ9IP71o” aspect_ratio=”853:480″ loop=”no” muted=”no” /]

O comedie de neratat – cu Robert de Niro în rolul unui bunic de coșmar – tot la Cinema Dacia:

Tot pentru copii sunt disponibile câteva producții cinematografice de excepție:

Au trecut 10 ani de la semnarea Marelui Armistițiu – un sistem eficient de supraveghere, special conceput pentru prevenirea și monitorizarea conflictelor dintre câini și pisici.

Toate bune și frumoase până când un hacker diabolic reușește să spargă rețeaua și să manipuleze frecvențele care erau auzite doar de câini și pisici. De aici până la un război în toată regula nu mai e decât un pas. Cine va salva situația? Nimeni alții decât o mână de „agenți”, fără niciun fel de instruire sau experiență profesională. Tocmai ei vor trebui să readucă pacea printre speciile blănoase…

Cel mai simpatic dinozaur revine pe marele ecran, într-o aventură spectaculoasă! Bunul Dinozaur – dublat – doar la Cinema Dacia Bistrița! Biletele sunt disponibile la casierie sau pe www.centrulculturalDacia.ro

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: