19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

VIDEO: O lume de monștri puternici și primejdioși, acum și la Cinema Dacia! Se anunță efecte spectaculoase

În spatele lumii noastre, mai există o lume de monștri puternici și primejdioși, care își domină tărâmul cu o ferocitate letală. Începând de astăzi, la Cinema Dacia din Bistrița aveți ocazia să urmăriți în toată splendoarea efectele vizuale și audio la cea mai înaltă fidelitate, pe cel mai tare sistem de proiecție din oraș!

Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Lt. Artemis (Milla Jovovich) și pe unitatea ei (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) într-o lume străină – luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri uriași și înspăimântători. Mai grav, acești monștri sunt imuni la armele lor.

Aflați într-o luptă disperată pentru supraviețuire, membrii unității îl întâlnesc pe Hunter (Tony Jaa).  Aptitudinile sale îl ajută să fie cu un pas înaintea primejdioaselor creaturi. Pe măsură ce Artemis și Hunter capătă, încet-încet, încredere unul în celălalt, ea descoperă că acesta este parte dintr-o echipă condusă de Amiral (Ron Perlman). 

În fața unei primejdii care le-ar putea distruge lumea, acești viteji luptători își combină forțele pentru lupta supremă.

La Cinema Dacia din Bistrița vă puteți cufunda cu totul în această lume fantastică. Mai ales că aveți la dispoziție și spectaculoasele efecte vizuale și audio, la cea mai înaltă fidelitate, pe cel mai tare sistem de proiecție din oraș! 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/oCvnQ9IP71o” aspect_ratio=”853:480″ loop=”no” muted=”no” /]

O comedie de neratat – cu Robert de Niro în rolul unui bunic de coșmar – tot la Cinema Dacia:

Tot pentru copii sunt disponibile câteva producții cinematografice de excepție:

Au trecut 10 ani de la semnarea Marelui Armistițiu – un sistem eficient de supraveghere, special conceput pentru prevenirea și monitorizarea conflictelor dintre câini și pisici.

Toate bune și frumoase până când un hacker diabolic reușește să spargă rețeaua și să manipuleze frecvențele care erau auzite doar de câini și pisici. De aici până la un război în toată regula nu mai e decât un pas. Cine va salva situația? Nimeni alții decât o mână de „agenți”, fără niciun fel de instruire sau experiență profesională. Tocmai ei vor trebui să readucă pacea printre speciile blănoase…

Cel mai simpatic dinozaur revine pe marele ecran, într-o aventură spectaculoasă! Bunul Dinozaur – dublat – doar la Cinema Dacia Bistrița! Biletele sunt disponibile la casierie sau pe www.centrulculturalDacia.ro

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RCS & RDS angajează agent vânzări. Se fac angajări și la Casa EMA, Roser House Colibița, IMP România

Locuri de muncă, disponibile în Bistrița: Se fac angajări la RCS & RDS, Fan Curier, IMP România (fosta Netex) și Italtextil Sărata. Leoni are nevoie de ingineri, muncitori și șef de schimb iar Transmixt școlarizează șoferițe pentru transportul public local. 

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.