6.7 C
Bistrița
miercuri, octombrie 5, 2022

VIDEO: Ora Pământului, celebrată astăzi și la Bistrița!

De la an la an, mişcarea ORA PĂMÂNTULUI capătă proporţii din ce în ce mai mari. A cucerit deja sute de milioane de oameni, iar astă seară va fi celebrată și la Bistrița. Suntem cu toții invitați să conștientizăm pericolul și să-i ajutăm și pe ceilalți să vadă planeta și problemele cu care ne confruntăm – într-o lumină nouă:

Anul acesta pe lângă oprirea luminilor, vă invităm, să conștientizăm și mai mult și să creăm aceeași vedere, dar, online, astfel încât lumea să vadă planeta noastră, problemele cu care ne confruntăm, într-o lumină nouă…!”, transmite Primăria Bistrița, într-un comunicat. 

Acum doi ani, Ora Pământului era celebrată la Bistrița în centrul orașului, cu biciclete, lampioane și jonglerii cu foc: 

FOTO/VIDEO: Sute de oameni, în stradă, pentru a celebra Ora Pământului! Pe întuneric…

După un an în care nevoia de natură a fost resimțită mai mult ca niciodată, ORA PĂMÂNTULUI 2021 aduce împreună oamenii pentru a proteja natura sălbatică, dar și natura din viața noastră de zi cu zi.

Ce este nou în acest an?

VIRTUAL SPOTLIGHT – Momentul luminilor stinse, de-a lungul anilor, a însemnat orașe, străzi, clădiri, repere importante ale orașelor cu luminile stinse. 

Adică o priveliște de neratat care a atras atenția publicului asupra degradării naturii și a crizei climatice. 

Anul acesta, pe lângă stingerea luminilor, vă invităm, să conștientizăm și mai mult și să creăm aceeași vedere, dar, online, astfel încât lumea să vadă planeta noastră și problemele cu care ne confruntăm, într-o lumină nouă”, au transmis 

Cum? În 27 martie, va fi postat un nou videoclip:

Tot ce trebuie să faceți este să îl împărtășiți prietenilor și cunoscuților!

Scopul este simplu: focusăm lumina reflectoarelor pe planeta noastră și-l transformăm în cel mai vizionat videoclip din lume, astfel încât cât mai mulți oameni să audă acest mesaj.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/hvBsgfn_cvY” aspect_ratio=”853:480″ loop=”no” muted=”no” /]

Alătură-te milioanelor de oameni din jurul lumii care își fac vocea auzită, pentru planetă…! #Connect2Earth

Stinge și tu lumina de Ora Pământului, sâmbătă, 27 martie 2021, de la ora 20:30 până la 21:30, pentru a arăta că îți dorești să trăim în armonie cu natura.

Avem nevoie urgent de o climă stabilă!

Să ne unim forțele pentru a opri degradarea naturii!

Protejăm natura, deoarece este aliatul nostru împotriva crizei climatice și este vitală pentru supraviețuirea, bunăstarea și fericirea noastră!

Ce mai putem face?

Alegem un furnizor de energie verde pentru un viitor sustenabil!

Liberalizarea pieței de energie electrică ne permite să alegem furnizorul, fapt pentru care putem face alegeri sustenabile și să ne îndreptăm atenția către cei care furnizează 100% energie verde.

Centrală fotovoltaică pe acoperiș !

Pe lângă avantajele de a produce în regie proprie energie pentru consumul imobilului în care locuim, o nouă lege permite proprietarilor care își montează pe acoperiș panouri solare (cu putere minimă de 1kW și maxim de 500 kW) să livreze, contra cost, producția reziduală (în plus) către rețelele naționale de energie electrică.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...