-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

VIDEO – Ovidiu Florean: Angajările PSD din Aquabis ne ard pe noi la buzunar

Prezent la o conferință PNL, Ovidiu Florean a acuzat Consiliul Județean că s-a transformat într-o instituție de ajutor social. Pentru cei din PSD. Acesta susține că angajările făcute la Aquabis ne ard pe noi la buzunare. Și ne poziționează, ca județ, în TOP prețuri cele mai mari la apă și canalizare.

Ieri, la sediul PNL, a avut loc o conferință de presă. În cadrul acesteia a luat cuvântul și Ovidiu Florean, pus de curând în funcția de secretar al partidului. Având și funcția de consilier județean, acesta a acuzat instituția că s-a transformat în instituție de ajutor social. Și că noii PSD-iști ajutați au fost angajați la Aquabis.

„Ultimele angajări făcute la Aquabis ne se simt la noi în buzunar. Pentru că acestea au făcut să crească prețurile la apă”, a declarat Ovidiu Florean.

Conform statisticilor oferite de Florean, Bistrița Năsăud ar fi în TOP 10 județe cu cel mai mare tarif la canalizare și TOP 20, la apă potabilă.

În contextul în care e Colibița aici, aproape, acest lucru este absolut nefiresc”, a conchis Florean.

[arve url=”https://youtu.be/yTYrzYd5ZhU” /]

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: