5.9 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

VIDEO: Plătește ONLINE taxa pentru permise, certificate de înmatriculare și autorizații de circulație

Programările pentru obținerea permisului de conducere, a certificatului de înmatriculare sau a autorizațiilor de circulație se poate face ONLINE. Din luna decembrie, odată cu programarea, se poate face și plata aferentă. AFLĂ cum:

Instituția prefectului anunța la începutul lunii octombrie 2020 că plata pentru certificatele de înmatriculare, autorizațiile de circulație și permisele de conducere se poate face și online, în contul trezoreriei.

Despre metodele de plată, Bistrițeanul.ro a scris atunci în articolul de mai jos:

SCHIMBĂRI la plata taxelor pentru înmatriculări și permise!

Au și apărut primele probleme, când roboțelul de la BCR nu știa să dea rest, iar cetățenii rămâneau cu banii dați, dacă nu plăteau ”la fix”.

FOTO: Plata taxei pentru permis, mai practică, dar mai scumpă! Aparatul de la BCR nu dă rest!

Astfel, s-a găsit o modalitate de plată a taxei aferentă acestor documente..la momentul programării.

Plăți on-line pentru eliberarea de permise de conducere și înmatriculări! Începând cu luna decembrie, taxele aferente serviciilor de eliberare a permiselor de conducere și înmatriculări se pot achita on-line, pe site-un drpciv.ro, odată cu efectuarea programării” transmit reprezentanții Prefecturii Bistrița.

Pașii care descriu efectuarea plății se regăsesc în video:

 

[arve url=”https://www.facebook.com/PrefecturaBN/videos/390521098887311″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: