20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

VIDEO: Plătește ONLINE taxa pentru permise, certificate de înmatriculare și autorizații de circulație

Programările pentru obținerea permisului de conducere, a certificatului de înmatriculare sau a autorizațiilor de circulație se poate face ONLINE. Din luna decembrie, odată cu programarea, se poate face și plata aferentă. AFLĂ cum:

Instituția prefectului anunța la începutul lunii octombrie 2020 că plata pentru certificatele de înmatriculare, autorizațiile de circulație și permisele de conducere se poate face și online, în contul trezoreriei.

Despre metodele de plată, Bistrițeanul.ro a scris atunci în articolul de mai jos:

SCHIMBĂRI la plata taxelor pentru înmatriculări și permise!

Au și apărut primele probleme, când roboțelul de la BCR nu știa să dea rest, iar cetățenii rămâneau cu banii dați, dacă nu plăteau ”la fix”.

FOTO: Plata taxei pentru permis, mai practică, dar mai scumpă! Aparatul de la BCR nu dă rest!

Astfel, s-a găsit o modalitate de plată a taxei aferentă acestor documente..la momentul programării.

Plăți on-line pentru eliberarea de permise de conducere și înmatriculări! Începând cu luna decembrie, taxele aferente serviciilor de eliberare a permiselor de conducere și înmatriculări se pot achita on-line, pe site-un drpciv.ro, odată cu efectuarea programării” transmit reprezentanții Prefecturii Bistrița.

Pașii care descriu efectuarea plății se regăsesc în video:

 

[arve url=”https://www.facebook.com/PrefecturaBN/videos/390521098887311″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...