22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

VIDEO: Răspunsul lui Florin Cîțu pentru tinerii din Căianu Mic

Doi îndrăgostiți din comuna Căianu Mic au trimis o scrisoare deschisă mai multor demnitari. Primul ministru Cîțu, unul dintre destinatarii acestei scrisori, a avut un mesaj pentru cei doi.

Beni și Mona, doi tineri din Dobric (comuna Căianu Mic), au decis să-și oficializeze dragostea pe care și-o poartă, în luna mai a acestui an.

Doar că planurile le-au fost date peste cap de măsurile impuse de autorități. Pandemia de coronavirus și starea de alertă în care se află țara noastră interzic organizarea de evenimente private.

Aceștia au decis să NU TACĂ, și să își facă dorința inimii… auzită! Așa că au scris o scrisoare pe care au trimis-o mai multor demnitari, printre care și președintelui țării sau primului ministru, dar și politicienilor din județul nostru.  Aceștia cer reconsiderarea măsurii de interzicere a organizării de evenimente.

STRIGĂTUL a doi tineri îndrăgostiți din Căianu Mic: „VREM să ne căsătorim! Nunta ține doar o zi! Ajutați-ne!”

Dacă primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr, și deputatul social democrat Daniel Suciu au răspuns tinerilor din „postura” de prieteni, fără a „avea ce face pentru ei” – la nivel național, dintre ceilalți destinatari ai scrisorii, doar primul ministru Florin Cîțu a dat un răspuns public, întrebat fiind în cadrul unei conferințe despre acest aspect.

„Haideți să ne concentrăm pe situaţia pe care o avem astăzi, aici. (…)  Deci trebuie cu toții să respectăm regulile şi restricțiile în acest moment, acestea care sunt (…)  Deci cer doar atât: să respectăm aceste minime reguli pe care le are România!”, a declarat Cîțu.

Întrebarea jurnalistei și răspunsul lui Cîțu legat de nunți și alte evenimente a fost publicat și pe site-ul Guvernului României.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, IMP România are nevoie de un șef de linie priceput

BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, asistent manager & marketing și însoțitor de grup charter Grecia / Bulgaria. IMP România are nevoie de un șef de linie priceput. Oferta completă, mai jos: 

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...