8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

VIDEO: Răspunsul lui Florin Cîțu pentru tinerii din Căianu Mic

Doi îndrăgostiți din comuna Căianu Mic au trimis o scrisoare deschisă mai multor demnitari. Primul ministru Cîțu, unul dintre destinatarii acestei scrisori, a avut un mesaj pentru cei doi.

Beni și Mona, doi tineri din Dobric (comuna Căianu Mic), au decis să-și oficializeze dragostea pe care și-o poartă, în luna mai a acestui an.

Doar că planurile le-au fost date peste cap de măsurile impuse de autorități. Pandemia de coronavirus și starea de alertă în care se află țara noastră interzic organizarea de evenimente private.

Aceștia au decis să NU TACĂ, și să își facă dorința inimii… auzită! Așa că au scris o scrisoare pe care au trimis-o mai multor demnitari, printre care și președintelui țării sau primului ministru, dar și politicienilor din județul nostru.  Aceștia cer reconsiderarea măsurii de interzicere a organizării de evenimente.

STRIGĂTUL a doi tineri îndrăgostiți din Căianu Mic: „VREM să ne căsătorim! Nunta ține doar o zi! Ajutați-ne!”

Dacă primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr, și deputatul social democrat Daniel Suciu au răspuns tinerilor din „postura” de prieteni, fără a „avea ce face pentru ei” – la nivel național, dintre ceilalți destinatari ai scrisorii, doar primul ministru Florin Cîțu a dat un răspuns public, întrebat fiind în cadrul unei conferințe despre acest aspect.

„Haideți să ne concentrăm pe situaţia pe care o avem astăzi, aici. (…)  Deci trebuie cu toții să respectăm regulile şi restricțiile în acest moment, acestea care sunt (…)  Deci cer doar atât: să respectăm aceste minime reguli pe care le are România!”, a declarat Cîțu.

Întrebarea jurnalistei și răspunsul lui Cîțu legat de nunți și alte evenimente a fost publicat și pe site-ul Guvernului României.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: