12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

VIDEO: Răspunsul lui Florin Cîțu pentru tinerii din Căianu Mic

Doi îndrăgostiți din comuna Căianu Mic au trimis o scrisoare deschisă mai multor demnitari. Primul ministru Cîțu, unul dintre destinatarii acestei scrisori, a avut un mesaj pentru cei doi.

Beni și Mona, doi tineri din Dobric (comuna Căianu Mic), au decis să-și oficializeze dragostea pe care și-o poartă, în luna mai a acestui an.

Doar că planurile le-au fost date peste cap de măsurile impuse de autorități. Pandemia de coronavirus și starea de alertă în care se află țara noastră interzic organizarea de evenimente private.

Aceștia au decis să NU TACĂ, și să își facă dorința inimii… auzită! Așa că au scris o scrisoare pe care au trimis-o mai multor demnitari, printre care și președintelui țării sau primului ministru, dar și politicienilor din județul nostru.  Aceștia cer reconsiderarea măsurii de interzicere a organizării de evenimente.

STRIGĂTUL a doi tineri îndrăgostiți din Căianu Mic: „VREM să ne căsătorim! Nunta ține doar o zi! Ajutați-ne!”

Dacă primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr, și deputatul social democrat Daniel Suciu au răspuns tinerilor din „postura” de prieteni, fără a „avea ce face pentru ei” – la nivel național, dintre ceilalți destinatari ai scrisorii, doar primul ministru Florin Cîțu a dat un răspuns public, întrebat fiind în cadrul unei conferințe despre acest aspect.

„Haideți să ne concentrăm pe situaţia pe care o avem astăzi, aici. (…)  Deci trebuie cu toții să respectăm regulile şi restricțiile în acest moment, acestea care sunt (…)  Deci cer doar atât: să respectăm aceste minime reguli pe care le are România!”, a declarat Cîțu.

Întrebarea jurnalistei și răspunsul lui Cîțu legat de nunți și alte evenimente a fost publicat și pe site-ul Guvernului României.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: