16.6 C
Bistrița
joi, august 18, 2022

VIDEO – Senatorul Ioan Deneș: Actuala coaliție funcționează după principiul „Ciocu’ mic că acum noi suntem la putere”

Senatorul Ioan Deneș consideră că actuala coaliție funcționează după principiul „Ciocu’ mic că acum noi suntem la putere”:

Senatorul Ioan Deneș a comentat astăzi felul în care au fost total ignorate amendamentele depuse de PSD la bugetul pentru anul 2021.

Actuala coaliție aflată la guvernare funcționează după principiul unei expresii celebre spusă de o fostă deputată PDL – Ciocu’ mic că acum noi suntem la putere”.

După ce prin bugetul de stat au refuzat să respecte legile în vigoare privind pensiile, alocațiile, salariile – a venit rândul tăierilor și la banii necesari pentru invesțiile din localități (drumuri, canalizări, dispensare, etc).

Toate amendamentele propuse la bugetul de stat au fost respinse de actuala majoritate PNL, USR, UDMR”, a transmis senatorul Ioan Deneș.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=266&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fioan.denes.9%2Fvideos%2F3779346282185704%2F&show_text=false&width=560″ aspect_ratio=”560:266″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...