1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

VIDEO – Senatorul Ioan Deneș: Actuala coaliție funcționează după principiul „Ciocu’ mic că acum noi suntem la putere”

Senatorul Ioan Deneș consideră că actuala coaliție funcționează după principiul „Ciocu’ mic că acum noi suntem la putere”:

Senatorul Ioan Deneș a comentat astăzi felul în care au fost total ignorate amendamentele depuse de PSD la bugetul pentru anul 2021.

Actuala coaliție aflată la guvernare funcționează după principiul unei expresii celebre spusă de o fostă deputată PDL – Ciocu’ mic că acum noi suntem la putere”.

După ce prin bugetul de stat au refuzat să respecte legile în vigoare privind pensiile, alocațiile, salariile – a venit rândul tăierilor și la banii necesari pentru invesțiile din localități (drumuri, canalizări, dispensare, etc).

Toate amendamentele propuse la bugetul de stat au fost respinse de actuala majoritate PNL, USR, UDMR”, a transmis senatorul Ioan Deneș.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=266&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fioan.denes.9%2Fvideos%2F3779346282185704%2F&show_text=false&width=560″ aspect_ratio=”560:266″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...