22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

VIDEO – Senatorul Ioan Deneș: Educația sexuală în școli, arma care distruge inocența copiilor

Senatorul Ioan Deneș s-a arătat azi dezgustat de demersurile care se fac pentru educația sexuală în școli. „Ce au cu copiii și nepoții noștri…? Înțelegem nevoia de educație, dar nu trebuie să încalce setul de valori morale ale familiei din care face parte copilul”, a declarat acesta.

Guvernanții discută, din nou, de introducerea educației sexuale în școli. Că va fi sub denumirea de „educație sexuală” sau „educație sanitară”, senatorul Ioan Deneș s-a arătat intrigat de ceea ce urmează să învețe copiii la aceste cursuri.

Mai exact, prin aceste cursuri, se vor învăța următoarele lucruri:

  • Copiii de 0-4 ani vor fi încurajați să practice masturbarea timpurie
  • Copiii de 9 ani vor fi învățați cum să-și dea acordul pentru primul contact sexual
  • etc

Ce au cu copiii și nepoții noștri?”, a declarat Ioan Deneș în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD.

Social democratul a subliniat faptul că recunoaște nevoia de educație sanitară, pentru reducerea bolilor cu transmitere sexuală și a numărului mare de mame minore, DAR, acesta este de părere că această educație trebuie îmbinată cu moralul.

La fel ca și în cadrul orelor de religie, pentru care, de câțiva ani, părintele sau tutorele trebuie să-și dea acordul, așa să fie și acum, în oglindă. Educația trebuie dată, dar în strânsă legătură cu sistemul de valori al părinților copiilor. Nu este bine să educi copilul în afara sistemului de valori al familiei sale”, a explicat Ioan Deneș.

Acesta le-a sugerat colegilor săi din parlament să analizeze lucrurile de două ori, înainte să voteze. Mai mult, acesta a explicat că începând de azi, online, circulă o petiție privind ”Acordul Părinților pentru orele de educație sexuală din școli”.

Declarația sa integrală cu privire la acest aspect, aici:

[arve url=”https://youtu.be/4rS3E-_yeKA” loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, IMP România are nevoie de un șef de linie priceput

BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, asistent manager & marketing și însoțitor de grup charter Grecia / Bulgaria. IMP România are nevoie de un șef de linie priceput. Oferta completă, mai jos: 

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...