20.8 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

VIDEO: Un maraton al poeziei, în ultima zi a Festivalului „Liviu Rebreanu”

Ceremonia de decernare a unor premii şi o lectură publică au încheiat cea de-a XV-a ediție a Festivalului Internațional de Literatură și Teatru „Liviu Rebreanu”.

După ce vineri seara bistriţenii s-au delectat cu celebra comedie Take, Inake şi Cadâr – sâmbătă a fost rândul poeziei să fie celebrată la Palatul Culturii.

Programul ultimei zile de festival a prevăzut o lectură publică, de la ora 11:00, în sala „Conexiuni” a Palatului Culturii. Au participat scriitori din Franța, Turcia, Germania și Italia. Alături de oaspeţii din străinătate, s-au aflat şi scriitorii români sosiţi din diferite zone ale țării, precum și scriitorii bistriţeni care fac parte din Societatea Scriitorilor Bistrițeni „Conexiuni” .

În „acordurile” poeziei naționale și internaționale am încheiat cu mare bucurie încă o ediție de excepție a festivalului dedicat prozatorului și dramaturgului român, membru titular al Academiei Române – Liviu Rebreanu!”, au transmis organizatorii.

Mulțumiri aducem tuturor celor care în perioada 27-30 noiembrie 2019 au fost alături de noi și ne-au încântat fie prin reprezentații pe scenă, lansări de carte sau recitări. Mulţumim bineînțeles și publicului prezent în număr atât de mare la activitățile derulate de-a lungul acestor zile”, au mai transmis organizatorii.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPALATUL.CULTURII.BISTRITA%2Fvideos%2F2498306480266006%2F&show_text=0&width=560″ /]

Foto / Video @ Palatul Culturii

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...