23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Vom avea târg cu produse locale de Crăciun, însă nu și artificii de Revelion

Ioan Turc nu vrea să renunțe la târgul cu produse locale în preajma sărbătorilor de iarnă, însă se va renunța la ideea unui concert la trecerea dintre ani și chiar și la artificii.

Primarul Ioan Turc nu vrea să renunțe la târgul de sărbători al producătorilor locali, susținând că urmează să aibă o discuție cu asociația de profil care stă în spatele întâlnirilor săptămânale de lângă Biserica Evanghelică.

„Piața de Crăciun a producătorilor locali se poate ține, nu pot să spun mai multe. Urmează să avem o discuție cu asociația produs în bistrița-Năsăud să vedem dacă vom permite și comerțul de produse artizanale, nu doar alimentare. În rest evenimente la cumpăna dintre ani, probabil că nu”, a declarat primarul Ioan Turc, azi, într-o conferință de presă.

Acesta a mai precizat că se va renunța inclusiv la ideea de artificii la cumpăna dintre ani, pentru că având în vedere faptul că adunările în grupuri sunt interzise, bistrițenii nu se vor putea bucura de ele.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.