15.6 C
Bistrița
miercuri, septembrie 17, 2025

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu are loc Festivalul Fructelor de Mare. Cu scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți. Iar ca „ceva dulce” puteți alege din zeci de sortimente de baclava, rahat turcesc.

În perioada 27 – 29 mai 2022, pe pietonalul Liviu Rebreanu își dau „întâlnire” două savori diferite: mediteraneene și orientale.

„Festivalul fructelor de mare” a celor de la Barca cu Pește va răsfăța bistrițenii dornici să guste mâncăruri cu altfel de arome și condimente.

Calamari, scoici, caracatițe – toate gătite sub ochii bistrițenilor de bucătari iscusiți

În cele trei zile, pe pietonal se vor putea servi diferite preparate din fructe de mare.

Vom avea scoici, rapane, pui de baltă, tentacule de calamar, tentacule de caracatiță, midii, pești, paella. Vor fi diferite preparate din pește, gătite sub ochii bistrițenilor de bucătari specializați pe fructe de mare. Avem contracte part-time cu bucătari care și la locurile lor de muncă tot cu fructe de mare se ocupă”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Nicolae Parteni.

Cei ce doresc „ceva dulce” au la dispoziție zeci de bunătăți orientale

Alături de bunătățile în stil mediteraneean, pe pietonal vor fi și dulciuri orientale.

Colegii noștri vor avea dulciuri reprezentative din Turcia, Liban, Siria. Vor fi peste 40 de sortimente de baclava, printre care baclavalele cu fistic și cele reci, cu smântână și lapte.

Vor fi peste 50 de feluri de rahat turcesc. De asemenea, pe tarabe vor fi și plăcinte turcești, cunoscuta înghețată turcească și alte și alte dulciuri”, a mai explicat Parteni.

Așadar, sunteți așteptați vineri, sâmbătă și duminică, între orele 12.00 – 22.00, pe pietonalul Liviu Rebreanu.

Veți putea să vă luați bunătățile la pachet sau să le savurați la mesele pe care organizatorii le pun la dispoziție.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Mereti ma cu prostiile astea de aici… ! La ardelean ii trebuie pita de casa, cu carnatz… clisa si friptura la borcan… dupa un paharel de palinca… ori niste sarmalutze care se topesc in gura… ! Dupa jermi, moluste si scoici , numa-ti vine a canta ca broasca… !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

October Nostalgia Experience – un weekend numai pentru adulți cu nostalgia vremurilor bune, la Panoramic Colibița

Deja v-ați învățat ca cei de la Panoramic Colibița să vină cu tot felul de idei...

Crama Veche caută Ajutor Bucătar și Pizzer. NOI locuri de muncă în Bistrița și Năsăud

Crama Veche caută ajutor bucătar și pizzer, iar Îndemânarea Construct angajează sudor MIG/MAG & Electric, Lăcătuș mecanic, vopsitor și muncitor necalificat. NOI locuri de muncă în Bistrița la Grand Hotel COROANA, dar și în Năsăud, la STEWO Plast. Oferta completă, mai jos:

Ești pasionat de torturi și vrei să-ți desăvârșești tehnica? Descoperă toate secretele de la maestrul cofetar Alina Bejan, pentru Un Dulce De Zece!

Măiestria de a face torturi care să fure privirile tuturor și să-i cucerească definitiv pe cei...