1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

WONDERLAND: Nu-i mai ajunge Facebook-ul să se admire! S-a întins pe panouri!

A ratat cineva știrea că vicele Niculae se vrea primar? Dacă cumva n-aveți cont de Facebook să fiți la curent cu știrea anului 2016 (nu, n-am greșit, atât e de veche știrea) – Niculae se vrea primar!, nu mai aveți nicio șansă să scăpați de vice și de zâmbetul lui… galeș. Pe oriunde ai încerca să fugi din oraș, îți va sări în față Niculae. Nu te speria, fii calm, nu înjura și înțelege că nu i-a mai ajuns Facebook-ul. Când vrei să fii primar și tot viitorul tău și al familiei tale stă în asta, chiar nu contează că nu e nici măcar în pre-campanie ca să te afișezi pe stâlpi. Să furi startul e un deranj chiar mic la un ambiț așa de mare!

Nu i-a mai ajuns Facebook-ul vicelui Niculae să se admire și a trecut la next level. Și-a pus la bătaie salariul de vice (bine că și l-a mărit că altfel ajungea să ia naibii bani împrumut, înghețata nu se vinde iarna) și și-a permis aroganța de a închiria câte panouri a vrut cu patru luni înainte de alegeri. De printuri nu se pune problema, n-or fi o avere, cum ar crede unii. Și mai departe a fost simplu: Sus pe gard, sus pe gard!…Să moară dușmanii că n-ajunge ei primari, doar se știe că ajunge primar ăla de s-a urcat pe gard primul, așa era în curtea școlii din Coșbuc, întrebați-l dacă nu ne credeți…

Și uite așa nu mai scapi de vice. Stai cu telefonul în mână, te dai ca tot omul pe Facebook și pac apare vicele fotocipat în toate pozițiile, de-l poți desena 3 D, atât de bine-l știi de pe Facebook. Apropo, domnu’ vice, asta de ieri în care admirați lucrarea ca Manole ne-a umplut sufletul de bucurie. Sincer, n-am mai văzut așa implicare la niciun om politic. Nici Dragnea nu se uita așa la aia mică cum vă uitați dvs. la zidul ăla. Câtă pasiune, câtă implicare…Suma respectelor, să trăiți bine și din înghețată dacă n-o fi să fie, știți ce zicem…

Acu, vicele nu-i foarte priceput la toate, că de aia din pădurar s-a făcut consilier de fashion, apoi șef la mediu până i-au eliberat prietenii scaunul de vice, de unde rezultă că la orientare stă bine. Dacă am căzut de acord că nu le poate ști pe toate este așadar scuzabil că a greșit și când a făcut panourile. Tocmai de asta ne-am oferit sprijinul și am făcut corecturile necesare pentru corecta informare a publicului alegător.

Panoul 1. 

Corectați și scrieți că REasfaltați 50 de străzi în 2020. Sau că le reparați. Sau că le refaceți stratul de uzură. Ce vreți. #AdevărNuMinciuni.

Panoul 2. 

În Bistrița Viitorului, proiectele ăstea de 37 de milioane de euro, pentru care ați uitat să treceți perioada de referință (la drumuri n-ați uitat), se bifează în dreptul primarului Ovidiu Crețu și cel mult al PSD – Radu Moldovan, Dani Suciu. Apropo, vă e rușine cu partidul, de ce nu l-ați trecut pe panouri? Sau faceți ca și cu Crețu? Vă lăudați când e de bine, când nu, vă faceți că nu știți nici unde-i sediul partidului de pe Șincai?

Panoul 3.

Ați uitat iar perioada de referință. CÂND? Ziceți și când, că auzim povestea asta și aia cu malurile Bistriței amenajate de când era Bistrița cu toate bulevardele verzi. Deci? Când? În ce secol?

Așteptăm panouri mai inspirate și aproape de realitate cu: WONDERLAND, Pârtia de Schi, Subvenția Supercom, Parcul Industrial, Centura Bistriței (căutați imagini de la referendum, s-au dus bistrițenii la vot și măcar pe un panou să se vadă), banii investiți în Spitalul Județean. După ce le faceți pe ăstea mai venim cu alte propuneri. Spor la treabă! #FapteNuVorbe

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.