14.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

WTF Rock Festival 2021 – cea mai mare producție din industria spectacolelor în Bistrița-Năsăud. Promoție inedită la abonamente, de Dragobete

Ediția a IV-a a festivalului WTF Rock Festival va reprezenta cea mai grandioasă producție din industria spectacolelor, realizată vreodată în Bistrița-Năsăud. Festivalul programat pentru perioada 27-29 august 2021, vine anul acesta cu un line-up de excepție, dar și o promoție specială de Dragobete! 

WTF Rock Festival vine anul acesta cu un line-up de excepție:  Within Temptation, Gotthard, Evergrey, The Slot, Alternosfera, Dirty Shirt, Infected Rain și mulți alții!

Se anunță, de asemenea, și o producție de amploare, care va include trei scene, dintre care un main stage de dimensiuni impresionante (front 50 m, înălțime 16 m, echipamente sunet-lumini conform standardelor celor mai mari concerte rock).

Abonamentele sunt puse în vânzare pe platformele de ticketing ambilet.ro și iabilet.ro.

Cei care vor să participe la această ediție a festivalului pot opta pentru trei categorii de bilete: General Acces, Golden Circle și Platinum Circle.

O promoție derulată cu ocazia zilei de Dragobete este o ocazie bună de a cumpăra abonamente la un preț special. Este, de asemenea, este momentul perfect de a face planuri cu perechea pentru concertele din vară sau de a o surprinde cu un cadou inedit.

Doar în perioada 23-24 februarie, la prețul unui abonament cumpărat, indiferent de categorie, primiți acces pentru două persoane.

Fiindcă Dragobete este o sărbătoare tradițională românească și știm că suntem un popor care s-a exprimat în proporție covârșitoare pentru „familia tradițională“, am venit și în întâmpinarea acestei opțiuni: 2 abonamente + 1 GRATIS pentru cuplurile „tradiționale“ neconvenționale. Sau, pur și simplu pentru familii, prieteni, colegi și comunități.

Link pagina oficială: https://www.facebook.com/wtfrockfest
Link eveniment:
https://t.ly/RKLN
Link bilete: IaBilet.ro –
https://t.ly/70qM

 

Way Too Far Rock Festival, pe scurt, WTF, a început cu o serie de evenimente organizate la Bistrița, ca o alternativă la o lipsă acută de evenimente de calitate pentru tineri. WTF este conceptul care descurajează mediocritatea, lipsa valorilor artistice și culturale, promovând tipologia umană care este marcată de libertate și creativitate.

Totul început cu o serie de concerte rock indoor care au adus pe scena din Bistrița câteva trupe de referință din rock-ul românesc.

În urma acestui istoric, în vara anului 2017, a avut loc, pentru prima dată, un festival rock de amploare în Bistrița-Năsăud, care a continuat timp de trei ediții și a adus în fața publicului trupe ca Zdob și Zdub, 7 Pași, Luna Amară, Travka, Byron, Urma, Vița de Vie, Grimus, Altar, Celelalte Cuvinte, Coma, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Taxi, Days of Confusion, Byron, Omul cu Șobolani, Crazy Town (SUA) etc.

Festivalul și-a creat rapid o identitate, pe plan național, recrutând un public elevat din zona oamenilor activi, care, pe lângă latura de entertainment, urmăresc, apreciază și înțeleg mesajul muzical și artistic al trupelor.

De asemenea, festivalul a fost intens mediatizat în toate publicațiile de timp liber din România și a fost inclus pe lista festivalurilor recomandate.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...