15 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

Zi mare, mâine, pentru părinții cu copii mici!

Mâine este o zi importantă pentru părinții care au copii cu vârsta de doi anișori. În special mamele, care ies din concediul de creștere al copilului, sunt nerăbdătoare să afle dacă cei micuți au fost înscriși la creșă, și dacă au fost primiți la creșa pe care au dorit-o. Apoi vor avea de făcut alte demersuri.

Ziua de 25 iunie este ziua în care se afișează rezultatele înscrierilor la creșă.

Dosarele au fost depuse în perioada 14 – 18 mai, iar mâine, de la ora 09:00, părinții pot afla dacă dosarul copilului lor a fost acceptat sau nu.

Pentru anul școlar 2018-2019, în creșele de stat sunt 173 de locuri, împărțite în patru unități.

Acesta a fost motivul pentru care, în prima zi de înscrieri, părinții au venit cu noaptea în cap, la propriu, ca să stea „la rând”.

Așa se face că, pe data de 14 mai, la ora 06:00, când se împărțeau bonurile de ordine, deja 112 persoane erau scrise pe lista de așteptare a celor ce au stat lângă clădire încă de la orele 23:00, din 13 mai.

Supărări și frustrări au fost, ca în fiecare an. Deși s-au depus mai multe dosare decât locuri disponibile, părinții speră ca micuții lor să fie primiți, fiecare contând pe criteriile de departajare care le-ar oferi avantaj: ambii părinți lucrează, domiciliul etc.

Care e următorul pas

În perioada 25 iunie – 6 iulie, părinții copiilor admiși vor ridica fișa medicală, tot de la sediul  de pe Andrei Mureșanu nr. 44 A .

Fișa completată va fi apoi dusă la unitatea unde a fost admis copilul, la data de 03 septembrie 2018, prima zi de creșă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Clinica Sanovil, Sercaver SRL, Aquabis, Eurocompozite și Rombis

Clinica Sanovil caută economist, infirmieră și recepționist. Leoni Bistrița are nevoie de operatori cablaje auto. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Sercaver SRL, ItalTextil Sărata, Eurocompozite SRL, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

În luna martie, Materom Automotive oferă doamnelor și domnișoarelor un cadou special

În showroom-ul Materom Automotive, între 1 și 31 Martie, primești un Voucher cu 10% Reducere, pe care îl poți aplica pe tot parcursul anului 2024, pentru a achiziționa accesoriile Mercedes-Benz sau Škoda preferate.

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...