2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului: Azi, la Palatul Culturii din Bistrița!

Centrul de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț va marca astăzi, 2 aprilie, Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului. Sunteți și voi invitați să participați la evenimentele speciale care se vor desfășura la Palatul Culturii, începând cu ora 17.00:

Dragi prieteni, marți, 2 aprilie 2024, la Palatul Culturii, marcăm din nou, împreună, Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului la Bistrița, printr-un spectacol cum nu s-a mai văzut”, a anunțat Ana Dragu, coordonatorul Centrului Micul Prinț

 Spectacolul este organizat, susținut și prezentat de copiii și tinerii diagnosticați cu autism din Bistrița-Năsăud.

Sunteți și voi invitați să le fiți alături – achitând o invitație la activitățile Centrului Micul Prinț.

Programul debutează la ora 17.00, la Palatul Culturii, cu o serie de activități „SUNT UIMITOR”:

  • Joacă șah cu Ionuț (11 ani) – crezi că vei câștiga?
  • Fă un cub rubik mai repede decât Matei (11 ani)
  • Comandă un tricou/hanorac pictat manual de Ovidiu (15 ani)
  • Învață să faci o brățară de la Miruna și Matei!
  • Confecționează un goblen strălucitor cu Ariana (12 ani)
  • Gustă o prăjitură magică în culorile autismului pregătită de Petru
  • Testează Simulatorul de Autism 3D cu Eduard

De la ora 18 la 19:30, se desfășoară un spectacol de muzică și dans oferit de talentații elevi de la Palatul Copiilor și Școala de Arte din Bistrița. 

Ne poți fi alături rezervând o invitație în valoare de:
Invitații VIP – 100 RON
Invitații STANDARD – 50 RON
Fondurile obținute vor fi folosite pentru funcționarea și proiectele Centrului de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț. Vă așteptăm cu drag!”, a mai transmis Ana Dragu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.