11.7 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 8, 2022

80% dintre angajații de la Ambulanță s-au vaccinat

Gradul de vaccinare împotriva virusului SARS COV 2 a angajaților Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud a trecut de 80 la sută. O parte dintre medici, asistenți și din celelalte categorii de personal SAJ Bistrița-Năsăud a trecut prin boală. 

Angajații Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud sunt cei care au dat stratul vaccinărilor în lupta cu virusul pandemic. În decembrie 2020, primii vaccinați au fost cinci angajați de la Năsăud și managerul SAJ Bistrița-Năsăud, Dr. Muzsi Annabella, care s-a vaccinat la Bistrița.

În prezent, la nivelul instituției  sunt vaccinate 141 de persoane, din totalul de 170 de salariați. Asta înseamnă 82,9 la sută.

Nu ne putem întoarce la normalitate decât dacă suntem responsabili. Avem grijă de sănătatea noastră și de sănătatea comunității și fiecare înțelegem că singurul mod de a învinge pandemia este să ne vaccinăm și să ne protejăm.”, a precizat dr. Muzsi Annabella, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Din cei 141 de salariați 7 la sută sunt medici și 39 la sută sunt asistenți. 36 la sută sunt ambulanțieri șoferi autosanitară, 5 la sută sunt operatori registratori de urgență și 12 la sută sun îngrijitori și alte categorii.

Din totalul personalului vaccinat, 44 de persoane s-au confruntat cu simptomele COVID și au trecut prin boală, asta însemnând ca procent 31,2la sută.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Beclenarul care ajută bistrițenii să-și transforme fructele din livadă în suc 100% natural. Totul a pornit de la un utilaj mic, în propriul garaj

Cei care vor ca fructele din propria livadă să se transforme într-un suc delicios și sănătos...

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...