12 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

A fost găsit trupul bărbatului din Năsăud dispărut în ajunul Crăciunului. Corpul era în putrefacție

Astăzi, a fost găsit în apropierea unui lac cadavrul unui bărbat de 65 de ani din Năsăud. Acesta fusese dat dispărut în Ajunul Crăciunului. Trupul bărbatului era deja în stare de putrefacție, semn că este decedat de ceva vreme.

Trupul bărbatului a fost găsit astăzi în apropierea unui lac din Năsăud, localitate în care locuia acesta. Bărbatul avea 65 de ani și fusese dat dispărut de familie chiar în Ajunul Crăciunului anului trecut.

 „Cadavrul a fost identificat ca fiind al unui bărbat de 65 de ani, din Năsăud, Isip Ilie, persoana dispărută de la finalul anului 2021. Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la secția prosectura a spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă”, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

Deocamdată nu se știe cum a decedat bărbatul. Cert este faptul că acesta este decedat de ceva vreme, corpul fiind în descompunere.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...