16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

A murit Alexandru Vagner, fost fundaș al Gloriei Bistrița. Avea doar 33 de ani!

Fostul fundaș al Gloriei Bistrița, Alexandru Vagner, s-a stins azi din viață. La doar 33 de ani, a suferit un infarct, decedând după o săptămână de spitalizare.

Tragedie în fotbalul românesc, azi. Alexandru Vagner a murit la doar 33 de ani, anunțul fiind făcut public de sora sa.

Acesta a fost fundaș al Gloriei Bistrița în 2009 și are peste 120 de meciuri jucate în Liga 1.

”Fostul fotbalist suferise un infarct la antrenamentul formației sale, Inter Cristian, din Liga 4, în urmă cu doar 10 zile.

De atunci, el a fost internat în stare gravă la spitalul județean din Brașov, însă situația sa nu s-a îmbunătățit și în cele din urmă a decedat” scrie DigiSport.ro

La antrenamentul de marți, 20 septembrie al echipei Inter Cristian, Vagner a participat doar la simplu exercițiu 5 contra 2. Apoi s-a retras de pe teren. În drum spre vestiare s-a prăbușit!

La fața locului s-a prezentat imediat un paramedic de la SMURD, care locuiește chiar lângă stadion, după care la arenă a sosit și Ambulanța. După aproape o oră de manevre repetate, Vagner a fost stabilizat și transportat de urgență la spital. De atunci starea sa era critică” scrie Liga2.ro.

În cariera sa, Alexandru Ion Vagner a evoluat pentru Gloria Bistrița, FC Baia Mare, Forex Brașov, FCM Târgu Mureș, FC Brașov, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești și SR Brașov.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.