7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

A spart lucruri prin casă și și-a amenințat mama!

Cu băutura nu faci casă bună! Un bărbat nu mai are voie să se apropie de mama lui. Asta după ce, băut fiind, a spart lucruri prin casă și a amenințat-o pe cea care i-a dat viață.

Se înmulțesc cazurile de violență în familie, între fii și mame.

Polițiștii au intervenit ieri la un nou caz de violență domestică. În Cușma, un bărbat de 51 de ani s-a certat cu mama lui.

Cu alcool „la bord”, omul a devenit recalcitrant, și-a amenințat mama și a distrus lucruri prin casă. Femeia a sunat speriată la poliție.

Oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu.

La data de 13 iulie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost solicitați să intervină la un scandal în familie, în localitatea Cușma.

În urma intervenției a fost identificat un bărbat de 51 de ani din Cușma, care, pe fondul unor discuții contradictorii, și a consumului de alcool, s-a amenințat mama, o femeie de 71 de ani, provocându-i astfel o stare de temere, ulterior provocând distrugeri în locuință.

Față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu, cercetările fiind continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal întocmit pentru amenințare și distrugere” se arată în comunicatul IPJ BN.

În weekend, un bărbat a fost chiar reținut, după ce, deși și-a lovit mama și a avut ordin de protecție emis, nu a putut ”sta la distanță„.

Și-a lovit mama și nici măcar poliția nu l-a putut ține la distanță! Acum e reținut!

Totuși, conform IPJ BN, ”după expirarea perioadei de reținere a fost repus în libertate. Cercetările sunt continuate pentru infracțiunea de încălcare a ordinului de protecție emis”.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...