10.8 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

A spart lucruri prin casă și și-a amenințat mama!

Cu băutura nu faci casă bună! Un bărbat nu mai are voie să se apropie de mama lui. Asta după ce, băut fiind, a spart lucruri prin casă și a amenințat-o pe cea care i-a dat viață.

Se înmulțesc cazurile de violență în familie, între fii și mame.

Polițiștii au intervenit ieri la un nou caz de violență domestică. În Cușma, un bărbat de 51 de ani s-a certat cu mama lui.

Cu alcool „la bord”, omul a devenit recalcitrant, și-a amenințat mama și a distrus lucruri prin casă. Femeia a sunat speriată la poliție.

Oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu.

La data de 13 iulie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost solicitați să intervină la un scandal în familie, în localitatea Cușma.

În urma intervenției a fost identificat un bărbat de 51 de ani din Cușma, care, pe fondul unor discuții contradictorii, și a consumului de alcool, s-a amenințat mama, o femeie de 71 de ani, provocându-i astfel o stare de temere, ulterior provocând distrugeri în locuință.

Față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu, cercetările fiind continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal întocmit pentru amenințare și distrugere” se arată în comunicatul IPJ BN.

În weekend, un bărbat a fost chiar reținut, după ce, deși și-a lovit mama și a avut ordin de protecție emis, nu a putut ”sta la distanță„.

Și-a lovit mama și nici măcar poliția nu l-a putut ține la distanță! Acum e reținut!

Totuși, conform IPJ BN, ”după expirarea perioadei de reținere a fost repus în libertate. Cercetările sunt continuate pentru infracțiunea de încălcare a ordinului de protecție emis”.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....