27.7 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

A spart lucruri prin casă și și-a amenințat mama!

Cu băutura nu faci casă bună! Un bărbat nu mai are voie să se apropie de mama lui. Asta după ce, băut fiind, a spart lucruri prin casă și a amenințat-o pe cea care i-a dat viață.

Se înmulțesc cazurile de violență în familie, între fii și mame.

Polițiștii au intervenit ieri la un nou caz de violență domestică. În Cușma, un bărbat de 51 de ani s-a certat cu mama lui.

Cu alcool „la bord”, omul a devenit recalcitrant, și-a amenințat mama și a distrus lucruri prin casă. Femeia a sunat speriată la poliție.

Oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu.

La data de 13 iulie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost solicitați să intervină la un scandal în familie, în localitatea Cușma.

În urma intervenției a fost identificat un bărbat de 51 de ani din Cușma, care, pe fondul unor discuții contradictorii, și a consumului de alcool, s-a amenințat mama, o femeie de 71 de ani, provocându-i astfel o stare de temere, ulterior provocând distrugeri în locuință.

Față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu, cercetările fiind continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal întocmit pentru amenințare și distrugere” se arată în comunicatul IPJ BN.

În weekend, un bărbat a fost chiar reținut, după ce, deși și-a lovit mama și a avut ordin de protecție emis, nu a putut ”sta la distanță„.

Și-a lovit mama și nici măcar poliția nu l-a putut ține la distanță! Acum e reținut!

Totuși, conform IPJ BN, ”după expirarea perioadei de reținere a fost repus în libertate. Cercetările sunt continuate pentru infracțiunea de încălcare a ordinului de protecție emis”.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...