Rodna: Rănit serios după ce a picat cu mopedul. Era beat și fără permis

0
3354

Un bărbat de 33 de ani din Rodna a căzut cu mopedul și s-a rănit grav în urma impactului. Nu avea permis, iar alcoolemia era de peste 1 mg/l alcool în aerul expirat.

În după-masa aceasta, pompierii și polițiștii au fost chemați de urgență la cazul unui bărbat din Rodna care a căzut cu mopedul. Informația inițială prezenta faptul că se află în stare de inconștiență, dar avea semne vitale.

La locul accidentului, polițiștii au găsit un bărbat beat, aparatul etilotest arătând 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul nu avea nici permis, iar mopedul nu era înregistrat.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînregistrat pe drumurile publice.

“La locul evenimentului a fost identificat un moped și conducătorul acestuia, un bărbat de 33 de ani, din localitate, care s-ar fi autoaccidentat în timpul deplasării pe directia Rodna către Maieru.

Testarea cu aparatul etilotest a bărbatului a indicat faptul că acesta se află sub influența alcoolului, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că șoferul nu deține permis de conducere iar mopedul implicat în eveniment este neînregistrat”, a transmis IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.