10.7 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Pentru 2023, programul de colectare a deșeurilor din Bistrița-Năsăud își păstrează aceleași principii

Programul de colectare a deșeurilor din Bistrița-Năsăud își păstrează aceleași principii în 2023, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

În municipiul BISTRIȚA, deșeurile reciclabile se colectează în fiecare zi de miercuri,
începând cu prima săptămână întreagă din lună.

În prima săptămână se colectează sacul alabastru pentru hârtie / carton, în săptămâna a 2-a este programat sacul verde pentru sticlă, iar în săptămâna a 3-a se colectează pubela galbenă pentru plastic / metal.

Programul de colectare a pubelei negre pentru deșeurile reziduale rămâne neschimbat.


În orașul BECLEAN, sacul albastru pentru hârtie / carton se colectează în prima săptămână întreagă din lună – în ziua de luni.

Sacul verde pentru sticlă se colectează în a doua săptămână – în ziua de miercuri.

Pubela galbenă pentru plastic / metal se colectează în săptămâna 3 – în zilele de marți, joi și vineri.

Programul de colectare a pubelei negre pentru deșeurile reziduale rămâne neschimbat.

În orașul NĂSĂUD, deșeurile reciclabile se colectează în fiecare zi de marți, începând
cu prima săptămână întreagă din lună.

În prima săptămână se colectează sacul alabastru pentru hârtie / carton, în săptămâna a 2-a este programat sacul verde pentru sticlă, iar în săptămâna a 3-a se colectează pubela galbenă pentru plastic / metal.

Programul de colectare a pubelei negre pentru deșeurile reziduale rămâne neschimbat.

În orașul SÎNGEORZ-BĂI, sacul albastru pentru hârtie / carton se colectează în prima săptămână întreagă din lună, în ziua de joi.

Sacul verde pentru sticlă se colectează în a doua săptămână – în ziua de joi.

Pubela galbenă pentru plastic / metal se colectează în săptămâna 3 – în ziua de marți.

Programul de colectare a pubelei negre pentru deșeurile reziduale rămâne neschimbat;

În ZONA RURALĂ a județului Bistrița-Năsăud:

Sacul albastru pentru hârtie / carton și sacul verde pentru sticlă se colectează 1 dată pe lună, alternativ, conform programului lansat în luna iunie 2022, când am introdus colectarea de la poarta casei.

Programul de colectare a pubelei galbene pentru plastic / metal și a pubelei negre pentru deșeurile reziduale, rămâne neschimbat.

Programul de colectare a deșeurilor pentru fiecare localitate din județul nostru poate fi consultat pe www.adideseuribn.ro sau la tel. 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Sperăm ca în noul an să continuăm cu toții eforturile de a colecta separat corect deșeurile din propria gospodărie, pentru a reduce poluarea cu deșeuri, pentru a valorifica mai bine deșeurile reciclabile și pentru a lăsa copiilor noștri un viitor mai bun.

Acceptați provocarea! Hai să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”, au transmis cei de la ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: