1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

FOTO: Inspectorii ADI Deșeuri, în control la Colibița și Mița. Ce au transmis turiștilor și localnicilor

Odată cu modificarea programului de colectare din zona Colibița și deschiderea noului punct de colectare din zona Colonie, inspectorii ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au derulat o campanie de informare și conștientizare a cetățenilor din zonă.

Săptămâna trecută și pe toată durata week-endului, inspectorii ADI Deșeuri BN au discutat cu localnicii din Colibița, dar și cu turiștii aflați în trecere.

Aceștia i-au informat despre cum trebuie colectate selectiv deșeurile și cum trebuie să folosim corect recipienții din punctul de colectare. Au verificat deșeurile aduse de oameni și, când a fost cazul, le-au recomandat să resorteze deșeurile la fața locului înainte
de a fi depuse în containere.

Vă reamintim că punctul de colectare din zona Colonie deservește persoanele care locuiesc în zona Colibița și Mița și turiștii care vizitează zona.

Punctul de colectare este dotat cu 14 containere de 1.100 L inscripționate corespunzător pe fracții de deșeuri.

FOTO: În sfârșit, gunoaiele vor putea fi colectate selectiv și în Colibița!

Vă rugăm să separați corect deșeurile și să depuneți fiecare deșeu în containerul destinat. Totodată, vă rugăm să respectați curățenia în punctul de colectare!

Le mulțumim oamenilor care în acest week-end au colectat separat corect deșeurile și au respectat regulile de utilizare ale punctului de colectare din zona Colonie”, au transmis cei de la ADI Deșeuri BN.

Asemenea acțiuni ale inspectorilor ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud vor continua și în viitor pentru a informa un număr cât mai mare de utilizatori cu privire la colectarea separată
corectă a deșeurilor.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.