19.4 C
Bistrița
luni, mai 16, 2022

ADI Deșeuri BN: O problemă serioasă, în legătură cu deșeurile din județul nostru

Din păcate, mulți cetățeni abandonează diferite tipuri de deșeuri lângă platformele de colectare cu containere semi-îngropate din zonele de case și de blocuri. Ce au făcut în ultimele zile inspectorii ADI Deșeuri pentru stoparea acestui fenomen:

Corpul de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud monitorizează și verifică platformele de colectare cu containere semi-îngropate.

Din păcate, mulți cetățeni abandonează diferite tipuri de deșeuri lângă platformele de colectare cu containere semi-îngropate din zonele de case și de blocuri.

Pentru a stopa fenomenul, inspectorii ADI Deșeuri au derulat o serie de acțiuni în ultimele zile. Scopul? Acela de a-i informa pe cetățeni în legătură cu tipul de deșeuri care trebuie depuse în containerele semi-îngropate. 

Au încercat, astfel, să-i conștientizeze pe bistrițeni cu privire la modul în care trebuie să utilizeze aceste platforme de colectare.

În timpul acestor acțiuni, inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au discutat cu bistrițenii. Le-au atras atenția să nu mai abandoneze deșeuri voluminoase sau deșeuri din construcții pe aceste platforme. I-au avertizat că nu este în regulă să depună deșeurile lângă containerele semi-îngropate. Acestea trebuie puse în interior, respectând inscripționările care indică fracțiile ce trebuie depozitate în fiecare container.

„Un lucru îmbucurător este faptul că bistrițenii au fost deschiși dialogului și au înțeles importanța de a respecta regimul deșeurilor.

Abandonul deșeurilor lângă platformele de colectare reprezintă o problemă serioasă în managementul integrat al deșeurilor din județul nostru.

Ne dorim să remediem această situație printr-o activitate susținută de verificare, monitorizare și informare a cetățenilor”, au transmis inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

CE faci cu cel mic în vacanța de vară? Îl duci la Ianiki: distracție, ateliere, explorare, excursii!

Vine vacanța de vară și acest lucru îngrozește părinții care NU au soluții cu cine să-și...

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...