14.9 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

ADI Deșeuri: Cei mai buni „influenceri”, pentru prieteni, colegi și părinți

Reprezentanții ADI Deșeuri s-au implicat în aceste zile într-un proiect Erasmus, derulat de Colegiul „Liviu Rebreanu” Bistrița, Școala Gimnazială din Romuli și școli partenere din Grecia, Turcia, Croația și Lituania. 

Deșeurile reciclabile: aceasta a fost componenta principală a proiectului ERASMUS care se derulează în aceste zile la Bistrița.

Școli din 5 țări s-au întâlnit în aceste zile la Bistrița, în proiectul Erasmus „Smart Waste Management for Smarter Cluster Schools”.

Din Bistrița-Năsăud participă Școala Gimnazială Romuli și Colegiul Național „Liviu Rebreanu”. În proiect sunt totodată implicate școli din Grecia, Turcia, Croația și Lituania.

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a prezentat profesorilor și copiilor sistemul de management integrat al deșeurilor din județul nostru. De asememena, au explicat eforturile întreprinse pentru îmbunătățirea colectării separate corecte a deșeurilor. Au fost prezentate și parteneriatele pe care ADI Deșeuri le derulează cu instituțiile de învățământ.

Mesajul central: „Haideți să le punem pe toate la locul lor”

Copiii pot fi considerați „influenceri” atât pentru prietenii și colegii lor, cât și pentru părinții acestora. Educația despre protecția mediului și reducerea poluării prin reciclarea deșeurilor trebuie să înceapă de la vârste cât mai fragede. Mai ales având în vedere că această problemă are impact în viitorul copiilor noștri.

ADI Deșeuri Bistrișa-Năsăud este și va fi mereu deschis parteneriatelor cu instituțiile de învățământ din Bistrița-Năsăud. Și asta tocmai pentru a schimba mentalitățile oamenilor cu privire la colectarea separată corectă a deșeurilor”, au transmis cei de la ADI Deșeuri.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...

Delicioasa înghețată de la Gelateria Aniela o găsiți și la magazinul de pe Calea Moldovei!

N-au mai avut răbdare să se încălzească afară, așa că au deschis și magazinașul din partea...