7.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

ADI Deșeuri: Miercuri, 21 septembrie, în Bistrița și localitățile componente se colectează pubela galbenă pentru deșeurile din plastic / metal

Miercuri 21 septembrie, în municipiul Bistrița și în localitățile componente se colectează pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal, anunță ADI Deșeuri.

În a 3-a săptămână din lună, conform noului program de colectare de la poarta casei, în ziua de miercuri se colectează pubela galbenă. Aceasta este destinată deșeurilor reciclabile din plastic / metal.

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri din plastic / metal, vă rugăm să le puneți în saci transparenți. Aceștia pot fi scoși la poartă, împreună cu pubela galbenă. Operatorul de salubritate Supercom va ridica miercuri 21 septembrie și acești recipienți odată cu pubela
galbenă”, transmite ADI Deșeuri.

Totodată, inspectorii ADI Deșeuri BN îi roagă pe bistrițeni să NU scoată la poartă alte tipuri de deșeuri pe lângă pubela galbenă (menajer, hârtie, carton sau sticlă). Miercuri, 21 septembrie, Supercom va ridica strict deșeurile reciclabile din plastic / metal.

Vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele. Fiecare fracție de deșeuri reciclabile are programul ei de colectare”, subliniază cei de la ADI Deșeuri.

Dacă vrei să afli calendarul de colectare a deșeurilor în localitatea ta, accesează www.adideseuribn.ro. Informații se pot obține și de la numărul de telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...