-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

ADI Deșeuri: Miercuri, 21 septembrie, în Bistrița și localitățile componente se colectează pubela galbenă pentru deșeurile din plastic / metal

Miercuri 21 septembrie, în municipiul Bistrița și în localitățile componente se colectează pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal, anunță ADI Deșeuri.

În a 3-a săptămână din lună, conform noului program de colectare de la poarta casei, în ziua de miercuri se colectează pubela galbenă. Aceasta este destinată deșeurilor reciclabile din plastic / metal.

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri din plastic / metal, vă rugăm să le puneți în saci transparenți. Aceștia pot fi scoși la poartă, împreună cu pubela galbenă. Operatorul de salubritate Supercom va ridica miercuri 21 septembrie și acești recipienți odată cu pubela
galbenă”, transmite ADI Deșeuri.

Totodată, inspectorii ADI Deșeuri BN îi roagă pe bistrițeni să NU scoată la poartă alte tipuri de deșeuri pe lângă pubela galbenă (menajer, hârtie, carton sau sticlă). Miercuri, 21 septembrie, Supercom va ridica strict deșeurile reciclabile din plastic / metal.

Vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele. Fiecare fracție de deșeuri reciclabile are programul ei de colectare”, subliniază cei de la ADI Deșeuri.

Dacă vrei să afli calendarul de colectare a deșeurilor în localitatea ta, accesează www.adideseuribn.ro. Informații se pot obține și de la numărul de telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: