4.4 C
Bistrița
joi, aprilie 18, 2024

Adolescenții morți în mașina lovită de tren se întorceau de la săniuș. Tatăl lor a făcut atac de panică văzându-i fără viață

Doi bărbați și doi adolescenți au fost implicați într-un accident mortal între localitățile Sânmihaiu de Câmpie și Miceștii de Câmpie, în această seară. Din nefericire, cei doi tineri și-au pierdut viața.

Șoferul autoturismului, un bărbat de 32 de ani din Sânpetru de Câmpie și celalalt bărbat aflat în dreapta, de 41 de ani din Tușinu (jud. Mureș), au fost găsiți cu lovituri la nivelul capului, în stare de șoc și cu atac de panică, cel mai probabil cauzat de vederea celor doi tineri care se aflau în stare gravă.

Bărbatul de 41 de ani era tatăl celor doi adolescenți. Decesul tinerilor, unul de 13 ani și unul de 15 ani, aflați pe bancheta din spate a mașinii, a survenit la scurt timp după impact.

Rude apropiate aflate la locul accidentului au spus corespondenților Bistrițeanul.ro faptul că cei patru se întorceau de la săniuș, din zona Bucovinei și mergeau spre casă, în județul Mureș.

De la fața locului s-a putut observa cum mașina a fost proiectată câțiva metri într-un șanț de pe marginea șoselei, după impactul cu trenul care venea dinspre județul Mureș.

Foto: ISU BN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.