17.5 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Adolescenții morți în mașina lovită de tren se întorceau de la săniuș. Tatăl lor a făcut atac de panică văzându-i fără viață

Doi bărbați și doi adolescenți au fost implicați într-un accident mortal între localitățile Sânmihaiu de Câmpie și Miceștii de Câmpie, în această seară. Din nefericire, cei doi tineri și-au pierdut viața.

Șoferul autoturismului, un bărbat de 32 de ani din Sânpetru de Câmpie și celalalt bărbat aflat în dreapta, de 41 de ani din Tușinu (jud. Mureș), au fost găsiți cu lovituri la nivelul capului, în stare de șoc și cu atac de panică, cel mai probabil cauzat de vederea celor doi tineri care se aflau în stare gravă.

Bărbatul de 41 de ani era tatăl celor doi adolescenți. Decesul tinerilor, unul de 13 ani și unul de 15 ani, aflați pe bancheta din spate a mașinii, a survenit la scurt timp după impact.

Rude apropiate aflate la locul accidentului au spus corespondenților Bistrițeanul.ro faptul că cei patru se întorceau de la săniuș, din zona Bucovinei și mergeau spre casă, în județul Mureș.

De la fața locului s-a putut observa cum mașina a fost proiectată câțiva metri într-un șanț de pe marginea șoselei, după impactul cu trenul care venea dinspre județul Mureș.

Foto: ISU BN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: