20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

SPECTACULOS! Artistul Andrei Bindea a făcut o rochie din… flori, la cel mai mare eveniment din țară dedicat florilor

Artistul Andrei Bindea a expus, la Florall, cel mai mare și complex eveniment floristic din țară, o rochie făcută din flori. Florile de culoare roșie au fost combinate cu pene imense roz.

Printre artiștii care au avut ocazia să participe la Florall, cel mai complex eveniment floristic din țară, s-a numărat și Andrei Bindea. Beclenarul a participat atât ca trainer, cât și ca artist, expunând o spectaculoasă rochie din flori.

„Am fost la Florall, cel mai complex eveniment floristic din țară, unde am avut deosebita onoare să particip atât ca trainer, dar și ca artist, ocazie cu care am realizat o minunată rochie din flori”, anunța artistul pe rețelele de socializare.

Andrei Bindea este managerul Florăriei Andora, deschisă în urmă cu 15 ani. A ajuns în acest business din întâmplare, după ce și-a făcut în urmă cu 17-18 ani prima firmă de organizări evenimente din județ.

Povestea business-ului și a artistului Andrei Bindea o puteți citi mai jos:

Andrei Bindea, tipul care face buchete de flori cu efect de…WOW

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Uau, ce idee fabuloasă să creezi o rochie din flori! 🌹🌸 Andrei Bindea a dus arta floristică la un alt nivel cu această creație. Combinația de flori roșii cu pene roz trebuie să fi fost un spectacol vizual de neuitat. 😍

    Mă întreb cum a reușit să păstreze florile proaspete pe parcursul evenimentului și ce tipuri de flori a ales pentru a rezista mai mult timp. 🤔

    Este și mai impresionant faptul că Andrei Bindea a ajuns în acest domeniu din întâmplare și acum este atât de talentat și recunoscut. Acesta arată că pasiunile pot evolua în moduri neașteptate și pot duce la lucruri minunate. 👏🌟

    Felicitări lui Andrei și abia aștept să văd ce alte creații uimitoare va aduce în viitor! 🎉🌼

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!