1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Aproape 170 de bistrițeni au cerut o locuință socială! S-a decis cine va primi și cine nu:

Anul trecut, la sediul Primăriei Bistrița s-au depus 169 de cereri pentru acordarea unei locuințe sociale. În ședința de Consiliu Local se va aproba lista cu cei îndreptățiți să primească și cu cei respinși.

În perioada 01.01.2022 – 31.12.2022, la sediul Primăriei Bistrița s-au depus 169 de solicitări de acordare a unei locuințe sociale. Repartizarea ar urma să se facă în anul acesta.

În urma analizei dosarelor, din cele 169 de dosare depuse au fost respinse șapte.

S-au supus spre analiză 169 dosare depuse la Primăria municipiului Bistriţa, în perioada 01.01.2022-30.12.2022, în vederea obţinerii unei locuinţe sociale, iar comisia a hotărât următoarele:

  • persoanele care au solicitat în mod individual repartizarea unei locuinţe sociale, anterior întocmirii prezentei liste, şi care nu sunt titulari ai contractelor de închiriere, pot depune dosar în vederea obţinerii unei locuinţe sociale;
  • persoanele care sunt rezidenți în Centrul de noapte și cazare pentru persoane fără adăpost, precum și cele care locuiesc în locuințe improvizate situate pe Valea Stegii, beneficiază de 8 puncte pentru Criteriul III. Suprafața locuibilă/membru de familie;
  • din totalul de 169 dosare analizate, comisia a considerat că un număr de 162 persoane întrunesc condiţiile de acordare a unei locuinţe sociale, iar un număr de 7 persoane nu întrunesc condiţiile pentru acordarea unei astfel de locuinţe” se arată în proiect.

Cei respinși au primit câte un punct sau două puncte.

Lista celor ce vor primi locuință socială poate fi văzută mai jos:

anexa nr.1 la PV

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.