13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

Aquabis: Noi NU am permis nimănui să mute hidrantul! E o infracțiune!

Un hidrant de pe strada Constantin Brăiloiu a stricat nenumărate mașini. Un echipaj al Primăriei a ”rezolvat” problema. ”Noi nu am permis nimănui să mute hidrantul” a transmis Aquabis.

La capătul străzii Constantin Brăiloiu, la intersecția de 90 de grade cu strada fabricii, a ”tronat” baza unui hidrant.

Deoarece lucrările nu erau finalizate, deci hidrantul nu fusese înălțat, mulți șoferi care au ”tăiat” curba și-au nenorocit mașinile.

FOTO: Hidrantul problemă face iar victime! Azi, o cutie de viteze

După ce articolul a fost prezentat în Bistrițeanul.ro, o echipă a Primăriei Bistrița a intervenit în zonă. Au mutat hidrantul mai aproape de gard și l-au înălțat, pentru a avea vizibilitate.

FOTO: Uite că se poate! Hidrantul care a stricat numeroase mașini, relocat!

Culmea, mutarea hidrantului NU se poate face fără un proiect. Cei de la Aquabis au trimis un drept la replică, explicând că ei NU au permis nimănui să mute hidrantul. Astfel, lucrarea este ilegală.

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

 1. No asta da!!!!
  Primaria distruge bunuri publice ale Aquabis, amplasate pe domeniul public al primăriei!!!
  Doamne ferește!!! Pana acuma Aquabis era o companie privata – al 5-lea mare angajator al județului, acum are bunuri publice!!!
  Cine mai poate sa înțeleagă ceva din aceasta poveste??!!!

 2. …la un prost ii spui ca mai bine taceai….. in situatia asta voi trebuia ca in aceeasi zi sa fiti prezenti sa mutati hidrantul… in urma mesajului raman si va repet prima parte a mesajului….

 3. Rugaminte către conducerea Aquabis!!!
  Am depus o sesizare, în urmă cu cca 2 luni, în care vă solicitam să rezolvați două probleme apărute în cartier Unirea nr 47, unde e magazinul Alma Expres. S-a atașat și o poza….
  – prima e dată de faptul că în urma lucrărilor pt realizarea pistelor pt cicliști, cei care au realizat lucrarea – MIS GRUP – au acoperit cu balast căminul de unde suntem alimentați și de unde se contorizează consumul nostru de apă. Acum contorul e la un metru sub pamânt.
  – a doua problemă e reprezentată de faptul că în fața magazinului alimentar Alma Expres Unirea nr 47 exista un alt cămin care are un capac de canal care nu mai stă pe inel. Deja au fost două cazuri în care s-au accidentat persoane care au călcat pe capac și acesta s-a deplasat de pe inelul de susținere.
  NICI UN RĂSPUNS LA SESIZĂRI!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: