Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

0
8023

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca personalitatea ta și a casei tale să se vadă încă de la ferestre, cu ajutorul perdelelor creative și de calitate, disponibile în cel mai nou showroom din oraș: ArYaS.

Cei care vor ca încăperile casei lor să prindă un suflu nou sau să le reflecte personalitatea sunt așteptați la cel mai nou show-room de profil din Bistrița, ArYaS, care și-a deschis de curând porțile. Îl găsiți pe strada General Grigore Bălan, la nr. 31 A.

aryas (1)

În spatele ArYaS Bistrița se află Ioana Călugăr și Marius Cătănaș, care se pot lăuda cu 15 ani de experință în domeniu. Aici nu găsiți numai perdele, care, fie vorba între noi, reușesc chiar să redecoreze singure un spațiu, ci și sisteme de prindere, draperii, corpuri de iluminat, fețe de masă, jaluzele, tapete, riflaje antifonice sau decoruri de poliuretan pentru pereți. Nu lipsesc obiectele de decor realizate de designeri români.

aryas (1)

Printre cărțile de vizită ale ArYaS se numără calitatea, mizând pe produse eco din materiale reciclabile și atenția la detalii, varietatea de produse sau un atelier propriu de croitorie dotat cu cele mai performante mașini de cusut și cele mai iscusite croitorese.

Nu mai punem la socoteală faptul că găsesc soluții pentru fiecare buget și că se numără printre puținii care vin acasă să facă măsurătorile și mai apoi să asigure montarea. De asemenea, sunt singurii distribuitori din Bistrița ale unor branduri precum Ridex (Polonia) sau Telamor și Keops (Turcia).

Dacă v-am făcut curioși dați o fugă până pe strada General Grigore Bălan la nr. 31A, de luni până vineri între orele 10:00 și 18:00 sau sâmbătă între 09:00 și 14:00 sau dați un telefon la numărul 0741263004.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.