9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Atenție! Risc mare de polei și ghețuș de mâine în Bistrița-Năsăud

Conform prognozei meteo oferite de Meteo.BN, astăzi vremea se mai încălzește, însă mâine există riscul apariției de polei și ghețuș.

Încălzirea de astăzi vine pe fondul unui transport de aer cald din sudul Europei către nord-estul acesteia.Valorile termice vor fi cuprinse între 4°C în zonele submontane şi 8-9°C, în cele din sud-vestul județului.

Mâine, în schimb, vremea se schimbă radical. Dacă astăzi avem ploaie, mâine vom avea lapoviță și ninsoare, iar spre seară ghețuș și polei, periculos pentru orice mijloc de transport.

Mâine de dimineață va ploua peste tot, dar odată cu avansul aerului rece, începând cu orele după-amiezei, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, progresiv.

Astfel, va ninge în zonele de deal şi de munte. Spre seară, aria precipitațiilor se va restrânge, iar temperaturile vor coborî sub 0°C pe întreg teritoriul județului Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.