-5.9 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Atenție! Risc mare de polei și ghețuș de mâine în Bistrița-Năsăud

Conform prognozei meteo oferite de Meteo.BN, astăzi vremea se mai încălzește, însă mâine există riscul apariției de polei și ghețuș.

Încălzirea de astăzi vine pe fondul unui transport de aer cald din sudul Europei către nord-estul acesteia.Valorile termice vor fi cuprinse între 4°C în zonele submontane şi 8-9°C, în cele din sud-vestul județului.

Mâine, în schimb, vremea se schimbă radical. Dacă astăzi avem ploaie, mâine vom avea lapoviță și ninsoare, iar spre seară ghețuș și polei, periculos pentru orice mijloc de transport.

Mâine de dimineață va ploua peste tot, dar odată cu avansul aerului rece, începând cu orele după-amiezei, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, progresiv.

Astfel, va ninge în zonele de deal şi de munte. Spre seară, aria precipitațiilor se va restrânge, iar temperaturile vor coborî sub 0°C pe întreg teritoriul județului Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...

La MedTOTAL beneficiezi de cel mai mic preț, la testele rapide Covid-19

La Policlinica MedTotal, specialiștii în sănătate te ajută să te testezi rapid și la cel mai...