16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Atenție! Risc mare de polei și ghețuș de mâine în Bistrița-Năsăud

Conform prognozei meteo oferite de Meteo.BN, astăzi vremea se mai încălzește, însă mâine există riscul apariției de polei și ghețuș.

Încălzirea de astăzi vine pe fondul unui transport de aer cald din sudul Europei către nord-estul acesteia.Valorile termice vor fi cuprinse între 4°C în zonele submontane şi 8-9°C, în cele din sud-vestul județului.

Mâine, în schimb, vremea se schimbă radical. Dacă astăzi avem ploaie, mâine vom avea lapoviță și ninsoare, iar spre seară ghețuș și polei, periculos pentru orice mijloc de transport.

Mâine de dimineață va ploua peste tot, dar odată cu avansul aerului rece, începând cu orele după-amiezei, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, progresiv.

Astfel, va ninge în zonele de deal şi de munte. Spre seară, aria precipitațiilor se va restrânge, iar temperaturile vor coborî sub 0°C pe întreg teritoriul județului Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...