8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Atenție, șoferi! Poliția Locală Bistrița a început să ridice mașinile pentru parcări aiurea

Nu doar amenzi, în ultimele zile – pentru șoferii bistrițeni neglijenți – ci și mașini confiscate. A pățit-o în această după-amiază un șofer care și-a iritat vecinii.

Un autoturism care staționa neregulamentar a fost ridicat astăzi de autospeciala Primăriei Bistrița.
S-a întâmplat după mai multe sesizări primite de Poliția Locală. Vecinii omului s-au plâns că autoturismul obturează vizibilitatea celorlalți șoferi.
Proprietarul poate recupera autoturismul din spațiul special amenajat în municipiul Bistrița, str. Zăvoaie, lângă fosta rampă de deșeuri, după achitarea tarifelor de ridicare, transport si depozitare.
Poliția Locală a procedat la ridicarea autoturismului în urma multiplelor sesizări primite de la bistrițeni, deoarece autovehiculul staționat în acea zonă obtura vizibilitatea celorlalți participanți la trafic.
Conducătorul auto a fost invitat la sediul Poliției Locale pentru clarificarea situației, de multiple ori, dar nu a dat curs invitațiilor”, au transmis polițiștii locali.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Eu, nu am ici o legatura cu masina ori cu soferul in cauza , dar nu prea inteleg cum a ” opturat ” masina aia vizibilitatea , intr-o intersectie ” larga „… in timp ce efectiv in Bistrita, este o problema majora cu locurile de parcare . In Legea circulatiei, nu este ” abrogat ” dreptul soferilor de a parca pe trotuare, daca se respecta tehnica privind parcarea ( adica sa nu deranjeze/optureze circuatia pietonilor … sau daca exista indicator de interzicere al unor astfel de parcari … ) . Parerea mea personala este ca a fost o masura abuziva si in instanta de judecata, acel proces-verbal de contraventie, va fi anulat . Persoana in cauza, ar trebui sa solicite prin instanta de judecata, pe langa anularea amenzii aplicate abuziv… si daune morale si materiale cominatorii , integral , pentru ca efectiv, dupa fotografiile prezentate… nu se justifica o astel de masura .

  2. Nu vreau sa ii iau aparerea la asta cu rabla lui, dar cum zice si Dorel, nici eu nu inteleg cum a „opturat” vizibilitatea, cand majoritatea sensurilor giratorii, obtureaza complet vizibilitatea asupra celorlalte masini, fiind foarte inalte.
    Poate ati trecut recent prin Beclean si ati vazut ce inalt va fi sensul giratoriu, mare cat un mausoleu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.