Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, dotată cu șase noi echipamente moderne

0
5707

Investițiile în modernizarea și tehnologizarea Spitalului Județean de Urgență Bistrița continuă. Au ajuns șase noi echipamente moderne pentru secția ATI.

Șase noi echipamente moderne de diagnosticare și scop terapeutic au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Acestea au ajuns la secția ATI.

Secția ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost recent dotată cu echipamente medicale moderne. Acestea sunt destinate procedurilor în scop diagnostic și terapeutic în afecțiunile tractului respirator.

Această achiziție vine în cadrul Componentei D a Proiectului „Întărirea sistemului de sănătate publică pentru a răspunde crizei COVID-19″, implementat de Ministerul Sănătății prin Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale.

Este vorba de:

  • 1 videobronhoscop flexibil de uz pediatric
  • 1 videobronhoscop flexibil de uz adult
  • 4 videolaringoscoape (cu specific: neonatologic, pediatric, adult dim. 3, adult tip D-blade)”, au transmis reprezentanții SJUB.

Dispozitivele au fost livrate de firma contractantă. Aceasta le-a și pus în funcțiune și a făcut instruirea personalului medical și tehnic de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.