6.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, dotată cu șase noi echipamente moderne

Investițiile în modernizarea și tehnologizarea Spitalului Județean de Urgență Bistrița continuă. Au ajuns șase noi echipamente moderne pentru secția ATI.

Șase noi echipamente moderne de diagnosticare și scop terapeutic au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Acestea au ajuns la secția ATI.

Secția ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost recent dotată cu echipamente medicale moderne. Acestea sunt destinate procedurilor în scop diagnostic și terapeutic în afecțiunile tractului respirator.

Această achiziție vine în cadrul Componentei D a Proiectului „Întărirea sistemului de sănătate publică pentru a răspunde crizei COVID-19″, implementat de Ministerul Sănătății prin Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale.

Este vorba de:

  • 1 videobronhoscop flexibil de uz pediatric
  • 1 videobronhoscop flexibil de uz adult
  • 4 videolaringoscoape (cu specific: neonatologic, pediatric, adult dim. 3, adult tip D-blade)”, au transmis reprezentanții SJUB.

Dispozitivele au fost livrate de firma contractantă. Aceasta le-a și pus în funcțiune și a făcut instruirea personalului medical și tehnic de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.