16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, dotată cu șase noi echipamente moderne

Investițiile în modernizarea și tehnologizarea Spitalului Județean de Urgență Bistrița continuă. Au ajuns șase noi echipamente moderne pentru secția ATI.

Șase noi echipamente moderne de diagnosticare și scop terapeutic au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Acestea au ajuns la secția ATI.

Secția ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost recent dotată cu echipamente medicale moderne. Acestea sunt destinate procedurilor în scop diagnostic și terapeutic în afecțiunile tractului respirator.

Această achiziție vine în cadrul Componentei D a Proiectului „Întărirea sistemului de sănătate publică pentru a răspunde crizei COVID-19″, implementat de Ministerul Sănătății prin Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale.

Este vorba de:

  • 1 videobronhoscop flexibil de uz pediatric
  • 1 videobronhoscop flexibil de uz adult
  • 4 videolaringoscoape (cu specific: neonatologic, pediatric, adult dim. 3, adult tip D-blade)”, au transmis reprezentanții SJUB.

Dispozitivele au fost livrate de firma contractantă. Aceasta le-a și pus în funcțiune și a făcut instruirea personalului medical și tehnic de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...